Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Päijännejuoksu helatorstaina, puolikas ja kymppi.


Recommended Posts

Tässä linkki : koti.phnet.fi/pady/Paijannejuoksu13.pdf jo perinteikkäästi toista kertaa, ei ole hinnan kiroissa, osallistumismaksu 5,- johon sisältyy mm. uimahallin käyttö. Reitti on keskihelppo tai keskivaikea ihan miten vaan, noin puolet soraa ja puolet asfalttia ja maisemat ihan jees. Tarkoitus lähteä puolikasta juoksemaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihan jees joo. Puolikkaan juoksin raikkaassa kevätsateessa. Reitti oli oikein mukava juostava, vaikka ei ihan nopeimmasta päästä. Edestakainen 7,033 km:n reitti juostiin kolmeen kertaan. Soraa, tuntuvia, muttei valtavia mäkiä, osallistujia muutama kymmenen, mutta kaikki kohdattiin juoksun aikana monta kertaa. Startista lähti joku hurjaa vauhtia. Arvasin oikein, että kympin juoksija pakko olla. Neljän hengen kärkiryhmä avasi alle 3:50-kilometrivauhtia, minä en. Saavutin ryhmän ennen kolmosta ja menin (tietysti sisäkurvin puolelta) kärkeen. Yksi lähti mukaan, mutta notkahti jossain vitosen kohdalla. Kierroksen lopussa oli ehkä puolen minuutin johto, jonka pidin loppuun asti. Garmin näytti ajaksi 1:26:52 ja matkaksi 21,20 km. Vauhti riitti siis ensimmäistä kertaa ikinä kokonaiskisan voittoon, ja palkinnosta olen enemmän kuin tyytyväinen: kirjailtu Päijänne-juoksu -kylpypyyhe. Tästä on hyvä jatkaa kohti Terwaa. Kiitokset järjestäjille, kannustajille ja muille juoksijoille. Hyvä meininki!

Link to comment
Share on other sites

Loppuaika 1:29,36 omalla ajanotolla, ihan jees kun alle 1:30 oli tarkoitus päästä. Eka 7km meni liian kovaa, toinen kolmannes sopivaa ja viimeinen seiskan lenkki oli titityy eli vauhti vähän hiipui. Vaikkei tämä reitti ole maailman nopein ja juomana on vain vesi niin kyllä hinta/laatu-suhde on kohdillaan kun osallistumismaksu ennakkoon on 5,- ja sillä saa kaikki mitalin ja jos palkinnoille pääsee niin " Päijänne-juoksu" kirjaillun pyyhkeen, sekä uimahallin palvelut saunoineen ja terapia-altaineen. Ja huom. reitti on tarkistusmitattu ihan virallisesti ja reittikin kulki ihan samoja latuja kuin viime vuonna, toisin kuin eräs suuri 1/2-maraton juoksu PK-seudulla :D Ensi vuonna lisää sakkia juoksemaan ! Onnea B2R:lle sinun vauhtiin ei ollut asiaa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Mulla Garmin näytti 21,4 km ja eka kilometri meni 3:42 joten aika rapsakka alku kuntoon nähden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy