Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.8.2006 maanantai


 Share

Recommended Posts

Eilisestä pitkästä palauttelua levon merkeissä. Jos sitä nyt voi levoksi kutsua, kun "juoksee" töissä tukka putkella 8 tuntia. :icon_question:

Oli muuten viimeinen työpäivä tänään. Ja Ristolle tiedoksi, että nyt se todellakin oli viimeinen... osasin sanoa EI, kun jo pyytelivät jatkamaan! Usko pois! :icon_wink: On muuten aika mukava olo, kun saa keskittyä rauhassa nää vajaat kaksi viikkoa HCM:ään.

Link to comment
Share on other sites

Aaahh! jalka on (ehkä) paranemassa. Tänään polkupyörällä kuntosalille 52min avg.123. Kuntosalilla yläkropan treenit 45min ja juoksumatolla tunnustelu 1km + hyvät venytykset päälle. Salilta polkupyörällä palutellen takasin kotiin 25min.

Eilen Uutelan maastossa juostu hidas köpöttely tuotti odotetun tuloksen > lenkin lopussa pohkeen ulkosyrjän kipu ja kireys hävisi yllättäen ja ei tuntunut tänäänkään. Ainoastaan akilleksen seudun pientä kipuilua. Täytyi tänään oikein pidätellä, että ei lähtenyt lenkkipolulle. Huomenna sitten taas varovasti köpötellen, jollen vielä malttaisi tehdä korvaavaa yhden päivän... :)

Link to comment
Share on other sites

PK kevyt 0:43 - 7,1 km (6:03/km) - avg 138, max 146

Palauttelua eilisestä. Tämä taisi olla ensimmäinen lenkki, jossa syke ei edes mäissä noussut sekunniksikaan yli aerobisen kynnyksen. Viime yön mahatauti tms. teki olon aika voimattomaksi, lepo olisi ollut fiksumpaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy