Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maraton de Zaragoza 29.9.2013


Recommended Posts

Aiemmin kyselin kokemuksia Stonin maratonista. Vastauksia ei ole vielä hertynyt. Onkos palstalaisilla kokemuksia Zaragozan maratonista? www.zaragozamaraton.com löytyy sivut, ainakin espanjaksi. Jonnekkin nyt tarvis syssyllä päästä juoksemaan ja sen jälkeen hiukan lomailemaan.. Tai onko ehdottaa jotain muuta etelä-eurooppalaista maraa syyskuun aikana tai lokakuun alussa missä ois kiva juoksennella...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Tänne oli tarkoitus mennä ja launtaina ehdinkin käydä numerolapun hakemassa. Illalla alkoi kurkku kipeytyä ja seuraavana aamuna olikin täysi flunssa.

Mutta kilpailun järjestelyt vaikuttivat ihan toimivilta. Vähän hassusti sekä lähtö että maali (josta myös numerolaput edellisenä päivänä haettiin) olivat jonkun verran varsinaisen keskustan (=vanhan kaupungin) ulkopuolella mutta raitiovaunut kulkivat melko lähelle helposti ja nopeasti ja varmaan bussitkin. Lähtö oli aamulla aika hyvissä ajoin, olisiko ollut yhdeksältä, mutta silloin ei ollut vielä kovinkaan kuuma vaikka aurinko paistoikin ja lämmitti ilmaa aika nopeasti. Tämä syksy on tosin ollut Espanjassa muutenkin erikoisen kuuma. Reitti näytti tasaiselta, joskin aika mutkaiselta. Itse kaupunki oli kyllä mukava ja kaunis, pikaisena matkailukohteenakin suositeltava.

Vähän harmittaa ettei päässyt itse osallistumaan, mutta tuollaistahan ihmiselo monesti on. Ainakin sai rahoilleen vastineeksi edes juoksupaidan (Under Armour) ja pullon viiniä maratonin etiketeille - se oli vähän kitkerää mutta ajatus oli toki kaunis. Kuukauden päästä yritetään uudestaan San Sebastianissa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia raportista ja harmi ettet päässyt viivalle :( San Sebastianissa sitten!

Iteltä jäi nyt mara lämmössä juoksematta. Forssan jälkeen pari kuukautta telakkaa. Ensi lauantaina Kaarinaan taapertamaan mara. Jospa ensi syksynä jonnekkin lämpöisempään... Laitahan palstalle kokemuksia San Sebastianinkin marasta..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy