Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lapin kisat


Recommended Posts

Onkos täällä paljon jengiä Oulun yläpuolelta?

Juoksuharrastusta aloitellut tässä ja tarkoitus olis tosissaan alkaa treenailemaan. Urheilutaustaa on mutta juoksu jäänyt taka-alalle.

Tavoitteet on äärimmäisen kovat lyhyemmillä matkoilla vitosella ja kympillä ja maastossa, täysmaratoni ei niinkään innosta ainakaan näin toistaiseksi.

Rovaniemen talvisarjajuoksu on tuttu, mutta mitä muita perinteisiä pikkukilpailuja lapista löytyy? Kilpailukalenteri.fi on tuttu myös, mutta onko sinne yleensä laitettu kaikki kisat?

Täällähän on helppo matkustella ja muutaman satasen ajomatka ei tunnu missään kun etelän ruuhkia ei ole ja tiet on hyvät.

Link to comment
Share on other sites

Tässä linkki, josta löytyy joitakin pohjoisen juoksutapahtumia http://www.opeura.com/pohjoisen_juoksutapahtumia.htm . Mikäli joku tietää lisää tapahtumia, pienempiäkin, niin olisi hyvä lähettää niistä tietoa tuolle sivustolle. Sunnuntaina 21.4 näyttää olevan myös Muhos-juoksu, jonka järjestää Laitasaaren veto.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ranuan Peuran järjestämä Heinisuon hölkkä keväällä ja syksyllä. Matkoina 10 km ja 21 km, päivämäärät tänä vuonna 5.5. ja 8.9. Tarkoitus olisi molempiin osallistua 21 km matkalle ja ehkä cooperiin kesällä ihan rataolosuhteissa :smile-new:

Ruonan nuorisoseuran urheijat järjestävät myös Simojokivarressa perinteisiä sarjajuoksuja keskellä viikkoa, jos viikonloput on jo buukattu täyteen. Juoksut maantiellä tai maastossa.

Edit. Helmi unohtui: Saanan vuorijuoksu Kilpisjärvellä 23.6.! Tätä olen haaveillut jo tälle juhannukselle, mutta täytyy mittailla vielä. Jonain juhannuksena kuitenkin tuo 4 km 500 m nousulla noissa maisemissa täytyy kokea.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy