Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 6.4.


 Share

Recommended Posts

"Pitää uskaltaa levätä, jos siltä tuntuu" lukee maratonin viimeistelyohjelmassa.

Toisena aamuna peräkkäin herääminen ennen kuutta silmät teevatina. Syke noin 5-10 lyöntiä ylhäällä. Jo perinteinen reaktio kovempiin lenkkeihin.

Aamupitkis upeassa säässä jää väliin.

Seuraavat raportit illemmalla kohdassa Epä-tipaton ketju:102:

Hyviä lenkkejä!

Link to comment
Share on other sites

Helsinki-Vantaan lentokentän ympäri vastapäivään kierrettynä 31,6 km @5.24 HR avg 138. Aurinkoista ja kaunista ja etenkin Myllykylän suunnalla oli hyvin rauhallista.

24 kilsaan asti juoksentelin noin @5.33 vauhdeliia. Kilometrit 24-30 (6 km) kipittelin sitten tietoisesti nopealla ja lyhyellä askeleella @4.50 vauhtia. Mielenkiintoista välillä kokeilla erilaista askelta. Yleensä kai juoksen turhankin pitkällä askeleella mutu pohjalta todettuna.

Ajatukset ovat vähän kaksijakoiset. Harjoitusvauhdit ovat suhteellisen kovia, mutta jaksaako sitä sitten Tuusulan kisassa pitää yllä vitosen vauhtia koko 42 kilsaa? Normaalia hermoilua kai?

Link to comment
Share on other sites

Juoksin 800m testijuoksun tänään. Ja ihan kivasti kulki.

Alkuverkkaa ulkona 5km, sitten sisällä venyttelyt ja avarit, piikkarit jalkaan ja tempomaan (yksin, vähän söi kun ei ollut mitään vetoapua). Ajat 200m välein: 30 ; 1.02 ; 1.34 ja 2.08. Iskä sai ajaksi 2.07.89, minä kellotin itselleni 2.08.01. Tämän jälkeen juoksin vielä 5x150m 25-28s. vauhdeilla. Loppuverkkaa ulkona 2,5km.

Vaikka olikin elämäni nopein kasi, niin en silti pidä tuota ennätyksenäni, sillä se on niin epävirallinen kuin mahdollista. Kalenterilla saattaa saada tarkempia aikoja kuin rannekellollani. Silti olen huipputyytyväinen :eagerness:

Link to comment
Share on other sites

35 kilsaa. Ave 5:45min/km. Vikan vitosen yritin kiristää tonne 5min/km. En ihan onnistunut koko matkaa,ajoittain meni kyllä 4:40een mutta viiden vikan kilsan avet meni yli 5min/km.(N.5:15min/km).Syke ave 138.

Tällä juoksulla en koe ainakaan olevani 3:30 kunnossa ehken edes 3:35n, ainakaan Tuusulan reitillä.

Pähkäilyni jatkuu siis vielä, puolikas vai kokonainen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy