Jump to content
Juoksufoorumi.fi

5.8.2006


 Share

Recommended Posts

Viimenen lomapäivä ja sen kunniaksi alotin aamun reippaalla lenkillä. Ensin kilometrin verran kevyttä verryttelyä sitten reipasta vauhtia 10 km. Sykkeet huiteli korkealla muttaen välittäny niistä [130-165-177]. Oli hyvä meininki ja tein oman (epävirallisen) ennätykseni: 10 km aikaan 63:30. Sieltä se maaginen tunnin raja lähestyy!

:rock:

Oon tuossa aiemmin huokaillu kun mitään kehitystä ei tunnu tapahtuvan, mutta edistymnistä ne on nuo pikku askeleetkin-näemmä. Mittailin myös aamusella leposykettä pitkästä aikaa ja sekin näytti menneen pari pykälää alaspäin (oli välillä 39-41) eli kai se kunto kasvaa vaikkei ihan kohisten.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut toveri Joukolle vielä.

Samalla reissulla oltiin, ei menny ihan putkeen tällä kertaa.

Ei oikein löytynyt hyvää menoa ja kilsat 11 - 14 oli aikamoista taistelua, ei meinannu millään saada tossuja irti tiestä ja takareisi meinas ottaa krampit. Sitten alkoi taas kulkemaan paremmin loppua kohti.

Olisko sitten tullut juotua liian vähän ennen juoksua, kun oli kuitenkin noin lämmin?

Aika oli 1.39.26, eli jäin kuitenkin vain 13 sekuntia ennätyksestä.

Selitykset sikseen, tänään ei vaan kulkenu kovempaa. Nyt palautellaan tästä ja sitten treeniä kohti Joutsenoa, kauden päätavoitetta.

Link to comment
Share on other sites

Menin sitten tänään sillä ajatuksella, että vauhti saa olla, mitä on, kunhan juoksu on keveää ja rentoa.

Kotona mittari näytti seuraavaa:

Aikaa 1h 38min

Matkaa 15.6km

Meno vauhdilla 6.23

tulo 6.06

avg144

Nopeamman tulon syy johtui siitä, että tuli kauhea nälkä ja maha alkoi mouruta. Mielessä välkkyi miehen tekemä ihana pastakastike ja salaatti.

Oli muuten kuuma..nyt kylmään suihkuun ja syömään ja töihin.

Hyvät viikonloput. Ananaksen sanoin, nyt oli hyvä urheilupäivä.

Link to comment
Share on other sites

Viimeinen pitkä ennen maraa ja aika ketuille meni. Alku tuli juostua hiukka turhan liikaa, loppumatkan jouduin kävelemään. 25 kilometriä kolmessa tunnissa, ensimmäiset 12 km kulki 05:30-06:30min/km, joka oli tälle koneelle turhan paljon. Nousu Paloheinän mäelle ja laskeutuminen sieltä ja lenkin jatkaminen oli vikatikki. Uudelleen nousu Paloheinän huipulle hyydytti ja sitten jatkoin apostolin kyydillä. Reipasta kävelyä, syke 125-140 välillä, mutta onnettomia vauhteja 07:00-08.30min/km. Pitäisköhän vaihtaa HMC 2006 lasten Disney-maratoniin?

Paikat ei tuntunut kipeiltä mutta kun stoppi tuli, se vaan tuli.

25km, 02:59, av hr 140, max hr 170, 07:06min/km, kcal 2410.

Link to comment
Share on other sites

Tänään lenkki tehtiin veneellä Ahvensaareen (veneilijät tuntevat sen nimellä Ã…vensor), jossa on ollut toimiva kalkkikaivos viime vuosisadan ensimmäiset 50 vuotta. Kannattaa käydä.

Matkaa tuli taitettua mennen tullen noin 30 km ja matka-aika oli hiukan toista tuntia. Pulssi oli mennessä 55 ja paluumatkalla parin oluen ryydittämänä noin 60.

Huomenna pitää juosta palauttava!

Link to comment
Share on other sites

Voihan :eusa_wall: Kävin testaamassa, miltä tänään tuntuu. Aivan kuin menis vaan huonompaan suuntaan, mitä enemmän palauttelen. Heti alkulenkistä sykkeet oli koholla. Tein muutaman kiihdytyksen ja reippaamman pätkän. Sitte kokeilin kilsaa, 3.27 max 175. Ei kai siinä, mutta kun tuon jälkeen jämähti reidet aivan totaalisesti, eikä ne siitä vertyny. Piti pysähtyä venyttelemään välillä. Lenkille tuli mittaa 8,8km 43min avg 141.

Aivan umpisurkeeta siis jälleen. Huomenna ei paljoa revitellä. Kotona onneksi odotti katettu pöytä ja grilliherkut :ruokaa: Ei paista päivä nyt tähän risukasaan ei. Koitetaan taas ensi viikolla.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin kävin takomassa päätäni seinään iltapäivän kuumuudessa. Viikko on sujunut tähän asti ihan hyvin, mutta nyt jalat olivat kuin lyijyä lämpötilan takia.

Noin 6km juoksin viiden minuutin keskivauhdilla. Välissä oli muutamien satojen metrien kiihdytyksiä huomiseen kympin kisavauhtiin. Häijyä teki. No huomenna tulee ainakin tehtyä TV-kova, mutta aika saattaa olla jotain ihan muuta kuin kova.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy