Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keuruun yömaraton 12.7.2013


Recommended Posts

Keuruulla juostaan Keuruun markkinaviikonlopun perjantaina Martin Puolikkaalta ja Markkinahölkästä tuttua reittiä, mistä on jätetty viimeinen raastava nousu pois. Lisäosa otetaan Melonsaaresta, jotta saadaa tasaneljännes maratonille. Reitti on varsin nopea, Markkinahölkän reittiennätys (tasakymppi) on vuodelta 2011 Jarkko Hambergilla 31.24.

Pitkille matkoilla startti on klo 20.00. Pidämme telttasaunaa lämpinä koko yön kauniilla Kurkisaaren hiekkarannalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Onpas hyvä, että tuli bongattua tällainen kisa. Loistava ajatus juosta illalla. Ilmoittauduin puolikkaalle just äsken. Keuruun hotelli oli jo täynnä, mutta Mäntässä oli vielä tilaa, eikä sinne ole kuin runsaat 30 km matkaa.

Onkin todella mielenkiintoista katsoa mikä on nykyään puolikkaan vauhti (3/2013 1:38). Alla tämän viikko todella kevyttä (vain kaksi lenkkiä), niin pitäisi olla palautunutkin edellisviikon treeneistä.

Ensi viikon ohjelma menikin sitten pikkasen uusiksi, mutta eihän se lomalaista haittaa :).

Prätkällä reissuun.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa tuo täysinäinen vedettyä. Matkalla paikalle auton mittari näytti uhkaavia lämpölukemia, mutta paikanpäällä startin alettua jo mukavampi sää. Alku silti kaksi kierrosta aika lämmintä, josta johtuen nestettä ei oikein saanut riittävästi, joskin ylimääräinen vesipiste matkan varrella auttoi. Hyvin järjestetty tapahtuma eka kertaa, oheistapahtumaa, illan pimetessä maalin tuntumassa jopa kynttilöitä, rannassa teltta-sauna yms. Oma tulos ihan hyvä, loppu kulki mukavasti illan viilentyessä. Järjestäjiä kivasti matkan varrella, tunnelmallinen tapahtuma. Oli kunnia tulla veteraanien suomenmestarin takaa toiseksi omassa sarjassani.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy