Jump to content
Juoksufoorumi.fi

LA 23.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

33 km @ 5.36. HR Avg 138. Superhyvä pitkis auringonpaisteessa. Näitä lisää! Reitti kulki Vantaan Jokiniemestä Keravanjoenvartta aina Vanhankaupunginkoskelle asti ja sieltä Viikin, Pihlajamäen, Tattarisuon ja Hakkilan kautta takaisin kotiin.

Sen verra jäistä, että Sarvan Xtirot olivat oikea valinta. Testasin myös Lidlin kompressiosukkia. Ihan OK, mutta en tiedä onko kompressiot se minun juttuni. Aamulla lähtiessä oli vielä -11, joten laitoin testiin Lidlin ohuen turkoosinvärisen shoftshelltakin (mihin lie aktiviteettiin suunniteltu ?). Sekin toimi kohtalaisesti, vaikkakaan selkäpuoli ei hengitä tarpeeksi hikisissä hiommissa.

Eväinä muovipullossa 0,5 l maltolla terästettyä mummonmehua (tuli juotua ja riitti) ja pötkö glkoositabletteja (kaikki meni ja oli hyviä) sekä yksi geelipussi (jäi ottamatta, kun geelien maku on alkanut tympiä).

Ja se vielä piti mainita, että oli pakko käydä mittaamassa kodin kehonkoostumusvaalla heti lenkin jälkeenn pohjalukemat. Paino 60,4 ja rasva 12,5 %. Tietynlaisia "ennätyksiä" nämäkin, vaikka illalla se näyttää jo ihan eri lukemia. Myönnetään.... olen kuivan kesän orava.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kevyehkö saunalenkki lauantain ratoksi. Mukavan kevyen tuntuiset jalat ja akilleenkantapääkin pysyi enimmäkseen piilossa. Asfalttia löytyi jo paikoin ja aika lailla kevään tuntua jo. Ehkä se tästä. Saunalenkin lukemat

7,5 km@5:34/km, 41:58, 144 bpm.

# vk 12: 26,5 km, maaliskuu: 165 km, v. 2013: 624 km

Link to comment
Share on other sites

Mulla taas 32km alkaen Kuusijärveltä Keravalle ja sieltä Ahjon ohi Talman laskettelurinteiden liepeille ja kaartaen takaisin pyörähtäen Nikinmäen suunnalla jotta sais suunnitellut kilsat täyteen. Vähän vajaat 6 minsaa per kilsanhan toi kone näytti.

Vähän ihmettelin kun ei tullut edes jano matkalla. En siis juonut mitään puhumattakaan muista lisäenergioista. Kai se oli sen verran löysää menoa ettei tullut edes mieleen. Ja kuinkas muuten päälle se traditionaalinen 50metriä avantouintia.

Aloin tossa pähkäilemään että pitäiskö sittenkin juosta Tuusulassa täys matka sen puolikkaan sijaan.

Link to comment
Share on other sites

8 km kevyt saunalenkki = väsynyttä laahustamista. Huomenna olis tarkoitus aloitella taas pitkiksiä jollain puolipitkällä, mutta ei paljon inspiroi hölkätä tuolla jäätiköllä, eli katotaan nyt saako sitten mitään aikaiseksi.

Käy verestämässä muistoja Hakunilassa. Mietin just tänään että ko. pätkällä on tullut vietettyä tänä talvena monta tuskaista hetkeä..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy