Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Finlandia Marathon / SM-maraton 14.9.2013, Jyväskylä


Recommended Posts

Finlandia Marathon 14.9.2013

Finlandia Marathon 2013 juostaan perinteiseen tapaan huippunopealla Jyväsjärven Rantaraitilla, missä moni on juossut ennätyksensä. Nopean reitin lisäksi hyviin tuloksiin auttavat toimiva huolto ja kova kannustus reitin varrella.

Oman lisämausteensa tämän vuoden kisaan tuo se, että samassa yhteydessä juostaan maratonin Suomenmestaruuksista! Nyt siis kenellä tahansa on hyvä tilaisuus päästä mittaamaan vauhtiaan valtakunnan huippuja vastaan. Näin ollen jäniksiä pitäisi taatusti löytyä kovempaankin ennätysvauhtiin!

Marathonin ohella matkavaihtoehtoina ovat virallisesti mitatut 1/2 marathon sekä Finlandiakymppi.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä!

Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumasta:

http://www.finlandiamarathon.fi/

ja

www.facebook.com/finlandiamarathon

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täällä myös Finlandia oman juoksuvuoden päätapahtumana. Voisi toivoa hitusen parempaa säätä kuin viimeksi, jolloin viileähkössä säässä niskaan iski jopa raekuuro :)

Kiitoksia palautteesta! Laitetaan tilaukseen: tyyni, pouta, +15. :) Tänne saa postailla myös lisää kysymyksiä/toiveita, ja niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan!

Link to comment
Share on other sites

Laitoin vuoden toisen kokonaisen vahvaan harkintaan tänne minäkin. Ollut ns. todo-listalla ja nuo SM-kirittäjät tulisivat nyt bonuksena. Vantaa tai Kankaanpää muut vaihtoehdot.

Vai toiveita: jos voisitte aikaistaa viikolla.. kun silloin olis muutakin menoa Jyväskylään :distress:

Oikeasti tulee mieleen yksi: en tiedä miten on ollut siellä tapana, mutta... Juomapisteillä ensin urheilujuoma sitten vesi. Ennen oli se ja sama, mutta nyt olen alkanut krantuksi. Suuhun jää niin tahmea maku useimmista urheilujuomista, että haluais huuhtoa vedellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tarkoitus olisi juosta ensimmäinen maraton tuolla Jyväskylässä. Harjoitusohjelmaa olen rustaillut siten että ns. kesän päätavoite olisi tämä.

Hienoa, laitetaas ilmoittautumisia jo kehiin ja haastetaan kaverikin mukaan! 30.4. mennessä ilmoittautuvat pääsevät mukaan alennetuin hinnoin!

Tänään on muuten tasan 150 päivää aikaa Finlandia Marathoniin! Vielä ehtii syksyksi kuntoon, mikäli nyt päättää aloittaa harjoittelun kisaa varten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy