Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 13.3.


Herra47
 Share

Recommended Posts

Aamukutonen, eli PK 6,2 km @ 5:57/km, ave 145. Lunta ja liukkautta. Onneksi oli myös kylmä, aurinko vähän helpotti. Illalla lisää.

Illalla VK 6 km @ 4:40/km, ave 168. Oli kiirus, tänään tällainen, eli alkuun ja loppuun vähän verraa ja sitten sinne 4:20/km tietämille. Pakkanen kiristyi roimasti, kun aurinko oli laskenut. Yäk!

Link to comment
Share on other sites

Perustavallista 10,2 km @5.26 avg 133. Samanlaiset fiilikset kuin Terolla tuossa edellä. Talvi alkaa kyllästyttää. Maakin on aina vaan muhkurainen ja Sarvat jaloissa mennään edelleen. Meinas jo olla motivaatiokin koetuksella, kun alkoi palelemaan (-12). Ja lisäksi fiilikset ei olleet lenkin loppupuolella muutenkaan kovin korkealla, kun taas kerran vaivasi kusihätä. Jano ei vaivaa näemmä koskaan vaikka mitään en olisi juonut pariin tuntiin, mutta ihme kun ei meinaa kymppiä pystyä juoksemaan etteikö loppupuolella ole jo WC päällimmäisenä mielessä. Koita siinä sitten nautiskella juoksemisesta. Ei sitä nyt hemmetti viitti sentään noin lyihyillä lenkeillä puskassa käydä. No eipähän (kai) sitten ainakaan päähän nouse.

Link to comment
Share on other sites

Työt haittaavat harrastamista, joten maanantaisen vesileikkeilyn jälkeen tiistai jäi kokonaan väliin ja tänäänkin meni sen verran myöhään, että nälkä alkoi vaivata. Hetken olin jo lähdössä ulos, kuten oikeat juoksijat, mutta sitten muistin, että siellä on kylmää, liukasta ja epätasaista, joten käännyin maton puoleen. Asiaa auttoivat myös kipuilevat jalat. Alkuun kevyesti kiihtyvää 5 km, sitten vähän vauhdin hakemista 400 m:n vedoilla ja loppuun 1 km jäähdyttelyä. Jalat ihan ok, kunhan tuosta alun jäykkyydestä pääsee yli. Totaali tänään oli

9 km@5:46/km, 51:55, 129 bpm, josta 4*400m (1:46-1:42, palautus 400m 2:23).

Syke ennätysalhaalla varmaankin tuosta levosta johtuen.

# vk 11: 9 km, maaliskuu: 105 km, v. 2013: 564 km

Link to comment
Share on other sites

Osin jäisillä kaduilla viileänpuoleisessa säässä 20,50km @4.36 min/km, keskisyke 120. Kaupungissakin hauska juosta iltasella, valaistus useimmissa paikoissa kunnossa, joten näkee paremmin, haittana tosin risteykset, joissa en tosin tällä kertaa joutunut liiemmästi pysähtelemään. Vauhti-per-syke -suhde tuntuu olevan kohdallaan, paranee vielä varmaan, kun liukkautta ei enää tarvitse varoa ja askel pitää paremmin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy