Jump to content
Juoksufoorumi.fi

9.11.


Karo
 Share

Recommended Posts

Eilinen vatsakipukokemus piti karkoittaa mahdollisimman nopeasti.

Tänä aamuna oli tarkoitus etsiä 160:n sykettä. Kun palstan opastamana etsin itseleni 140-145-alueen, nyt minulla on ollut vain kaksi vaihdetta: 170 iskua ja 140 iskua.

Aika hakusessa oli, sykkeet vaihtelivat 150-170:n haarukassa, mutta keskimäärin hyvä. Lopussa kun kiristin, keskisyke oli 163. Aikaa kului 49.06. Maanantaina sama matka viisi lyöntiä korkeammalla sykkeellä 1.22 nopeammin, viime viikolla 12 iskua kireämmällä sykkeellä aika oli 3.36 nopeampi.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jo tavaksi tullutta amulenkkeilyä töihin aikas mukavassa ilmassa. 10,5 kilsaa taittui aikaan 56' eikä jalatkaan tuntuneet ihan kauhistuttavan jäykiltä.

Kohta olisi tarkoitus lähteä kotia kohti ja ajattelin hölkytellä matkan 7,2 km ja aika on luultavasti tuossa 40 minuutin pinnassa...

Link to comment
Share on other sites

Joutavanpäiväistä hölköttelyä 9,8 km ja 1 t 10 min :viheltely Vihellellen meni. Tarkoitus olikin vain kuljailla. Huomionarvoista kuitenkin se, että eilisen vk-lenkin ja sauvailun jälkeen toi ei tuntunut missään. Monesti kun jalat tahtoo olla väsyneet edellispäivän vk:n jälkeen, nyt olisi voinut jatkaa maailman tappiin asti 8)

Link to comment
Share on other sites

Tunnin verran ulkoilutin silmänaluspusseja sykkeellä 147. Ei ole vissiin palautunut yövuoroista kun heti alussa sykkeet painui taivaisiin. Kotiin tullessa jalat oli niin turvoksissa vielä, että sukan kuviot oli painuneet nilkkoihin.

Niin ja vaikka syke hipisi korkealle, ei _todellakaan_ ollut raastoa

:hehe

Tämän se ikä tekee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy