Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Masokistin Unelma - Director's Cut


TeppoTulppu
 Share

Recommended Posts

Heips;

Masokistin Unelman ennakkoilmoittautuminen päättyi eilen, mikä antoi impetuksen tsekata ilmoittautuneitten määrä: pikaisesti tili skannaten antoi tulokseksi 35 ennakkoilmoittautunutta (virhemarginaali pari köpöttelijää).

Jo pelkästään ennakkoilmoittautuneitten valossa näyttää siltä, että tulossa on ennätysosanotto! Ja perinteisestihän paikan päällä ilmoittautuneita tulee vielä pieni kasa.

Vauhtiakin voinee odottaa sillä ymmärtääkseni ainakin pari juoksijaa tähtää alle 8 tunnin tulokseen.

Ulkomaisia juoksijoita on tulossa yksi (Virosta).

Naisia näyttäisi olevan ainakin 2 kpl (tilitiedoista ei koskaan voi olla varma, sillä maksajan nimi ei ole välttämättä sama kuin osallistujan nimi).

Odotettavissa on siis varsinainen kärsimyksen sinfonia!

Terveisin

Teppo

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eipi ole joukkuekisaa... eikä ole ollut suunnitelmissakaan... tuskinpa Endurancelle haastajaa löytyisi (varsinkin kun PePo:n omat voimat menevät järjestelyihin)...

t TT

Terve Teppo,

Semmoista kysyisin näin julkisesti, että kuinka tarkkaan kilpailijoiden täytyy itse laskea kulkemansa kierrokset vai saako taivalletun matkan määrästä järjestäjiltä vinkkiä?

Link to comment
Share on other sites

Tuota kierroslaskuasiaa kyselin täällä muistaakseni joskus, ja luotettavalta taholta saamani tiedon mukaan järjestäjät huolehtivat kierroslaskennasta paitsi täsmällisesti myös informatiivisesti.

Tuohan on kiva, kun oon aika kehno tossa matematiikassa. Kiitos vaan Juoksu-Unelma. Ja anteeksi, kun en kelannut koko ketjua läpi, jos aihetta oli jo käsitelty.

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys;

Järjestäjät vastaavat kierrostenlaskusta.

Ja pyrimme myös informoimaan parhaamme mukaan juoksijoita. Käytännössä homma menee helposti niin, että kun joku tulee keskellä kisaa kysymään omia kierroksiaan, niin kaivelemiseen saattaa mennä hetki ja vastaus saattaa tulla vasta kierroksen päästä. Siihen tietenkin keskitytään, että maaliintulo olisi tiedossa hyvissä ajoin ja mahdollisuuksien mukaan myös maratonin väliajat.

Nyt kun juoksijoita tuntuu olevan tulossa ennätysmäärä, niin pohdintaa on tullut mahdollisen Masokistin Minin (=maraton) järjestämisestä. Kyselyitä kun on tullut. Mieleen tuli, että jos se järjestetään, niin ehkä maratonarit voisi tavalla tai toisella velvoittaa laskemaan omat kierroksensa.

Onko mielipiteitä tästä? Ehdotuksia toteutustavoiksi?

t Teppo

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys;

Mieleen tuli, että jos se järjestetään, niin ehkä maratonarit voisi tavalla tai toisella velvoittaa laskemaan omat kierroksensa.

Onko mielipiteitä tästä? Ehdotuksia toteutustavoiksi?

t Teppo

miten olisi vanha kunnon tukkimiehen kirjanpito eli jokainen alimatkaa juokseva vetäköön viivan nimensä kohdalle vaikkapa flappitauluun. neljä vitosen viivanippua, kaksi yksittäistä viivaa ja sitten maaliin.

Link to comment
Share on other sites

Moro.

Voin aivan mainiosti laskea kierrokseni itse.En ole edes pahemmin kiinnostunut juostusta matkasta.Tarkoituksenani on juosta hiljalleen 5-6 tuntia ja NAUTTIA fiiliksestä.

Oman juoksun jälkeen on kiva jäädä seuraamaan kisaa,auttamaan muita ja edelleen nauttimaan FIILIKSESTÄ.

Samat sanat, paitsi tyydyn vähän lyhyempään aikaan/matkaan. Lasku onnistuu sykemittarin muistilla, ja ei ole väliä vaikka kuinka menisi sekaisinkin.

Miniläisille voisi ehkä tiedottaa että kisa ei ole "virallinen", koska järjestäjällä ei ole irrottaa lasijoita kailille, ja laskenta on omalla vastuulla?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy