Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.8.2006


 Share

Recommended Posts

Oikein hyvää huomenta ja hyvää, runsaskilometristä elokuuta kaikille!

Kiitos omasta puolestani.

Eilinen vetotreeni oli niin (liian?) raskas (yöllä rajuja painajaisia ja huonot unet) ja vieläkin verenmaku suussa, että tänään työmatkapyöräillään tosi kevyesti parikymmentä kilometria.

Link to comment
Share on other sites

Pakkolepoa oikein lekurin toimesta. Eli olkaniveleen tökättiin kortisonipiikki, kun ei sitten omatoimisesti suostunut parantumaan etes kylmälläkään puhumatta Buranasta. Noh siinä sivussa tuli sitten reseptilääkkeitä, jolla karkotellaan tulehduksia poies, joten siinä sivussa penikatkin saa kyytiä. Huominenkin pitäisi mielellään rauhottaa liikunnan kannalta, mutta pakko se on etes pieni lenkki tempasta. Mutta tänään ainakin on ehdoton liikuntakielto, enkä pistä hanttiin ;)

Link to comment
Share on other sites

Kuulasta Elokuuta vaan myös täältä kaikille!

Tänään taas 24km oikein reipasta pyöräilyä. Tarkoitus olisi taas yrittää juoksua, olisikohan jo munkin aika saada taas alkaa juosta "normaalisti".

On vaan toi penikka vaivannu, on päiviä jolloin se on melkein oireeton, ja päiviä jolloin sattuu joka askeleella..no onneksi on ollut korvaavana tuo pyöräily, ja onhan sitä todellakin tultu tehtyä, noin keskimäärin 120km viikossa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy