Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karhuviesti 2013


Recommended Posts

Morjens!

Ollaan kerätty porukkaa kasaan karhuviestiin ja nyt kovasti kaipailtaisiin vinkkejä kun olemme kaikki aloittelijoita. Ne jotka aikaisemmin ovat olleet niin noista osuuksista lisätietoa kaivattaisiin myöskin ihan käytännön tipsit paikallaan.

Meidän porukkamme koostuu 25-30 vuoden ikäisistä perusterveistä nuorista joiden urheilutaustat vaihtelevat nollasta harrastelijoihin. Tänne samaan ketjuun toki kaikkea muutakin karhuviestiin liittyvää ja mitä mieleen juolahtaa.

13.4.2013 is the big day!

1. osuus 9,4 km

2. osuus 7.9 km

3. osuus 5,2 km

4. osuus 6.3 km

5. osuus 5.5 km

6. osuus 6.3 km

7. osuus 9.2 km

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Karhu-viesti on varma kevään merkki!

Hienoa, että uusia Karhuilijoita löytyy! Meidän vanhat pierut on könynny varmaan 20 kertaa ko. kisan ja siitähän kaikkien juoksijoiden kausi siis käynnistyy!

Osuudethan on lepposia, suorapiirteisiä tienpätkiä kohti Poria. Maalissa on Karhua joskus ollut saatavilla, miten lie nää nykyiset terveys ja urheiluintoiluhömpötykset vaikuttaneet kenties heikentävästi Karhun anniskeluun.

Tosiaan itse juostavat osuudet ja suoritus sinänsä viestissä on aika tylsä - kuka nyt haluisi jolkotella joskus jopa itekseen tylsää tienlaitaa rekkojen joskus suhahtaessa vastaan!? Mutta vastapainona on omien ja muiden joukkueiden kannustus (vai ..tuilu ;-)) - kaiken kaikkiaan siis todella hieno tapahtuma!

Ennakkospekulaatiot ja häröilyt vaihtojen sekä siirtymien välillä on Karhun helmi! Kelillähän ei juuri ole merkitystä tapahtuman kannalta - yhtä tylsää se on aina räkä poskella latoa - satoi tai paistoi - tai toisaalta sen on just sitä Karhua! Joten sinne siis - nähdään siellä - Sirpos vi ses! :-)

Ja ei muuta kuin pikkuista, ohutta ja paljastavaa vaan pintaan - kesä on tulossa - tänäkin vuonna!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kun on kerran käynyt Karhuviestissä niin sinne on pakko päästä jatkossakin. Merkillisen hyvä tapahtuma ja velmu67:n viestistä poimisin esille nimenomaan kannustus eikun ...tuilu loppuisen termin:)

Sen verran voisin vinkata aloittajan osuuskyselyyn, että kannattaa laittaa vahvin jätkä 1. osuudelle. Jos on lisäksi kova jätkä peesaamaan niin etenkin sitten. Ankkuriosuudella erot ovat yleensä ainakin kärjen osalta jo niin suuret että siellä tarvitaan tasaisen kova kelloa vastaan juokseva jyrä. Ankkurilla on toki hyvä olla myös rytminvaihtokykyä. Kolmanneksi kovin 2. osuudelle ja neljänneksi kovin 6. osuudelle, sillä 6. osuudella on pitkä loiva nousu. Pikkuisenhan noita osuuksia pitää miettiä myös taktisessa mielessä, jos on vastassa jokin tuttu joukkue.

Mutta missä on Endurance?!

Link to comment
Share on other sites

Karhu-viesti on varma kevään merkki! - Sirpos vi ses! :-)

Ja ei muuta kuin pikkuista, ohutta ja paljastavaa vaan pintaan - kesä on tulossa - tänäkin vuonna!

Ja, vi ses. Mikä osuus mahtaa olla velmulla, ohuissa ja paljastavissakin kirmailevalla? Juostaanko taas kilpaa? Kutososuutta menen tänäkin vuonna.

Juhannuksena lumi on aika vähissä, eli kesää odotellessa ja Karhu-viestiä viedessä.

Ja on siellä maalissa karhua, jos on ite huomannut ostanut ja joukkuekaverit muistaneet raahata kassin autosta hallille. Sehän on mahottoman hyvää palautusjuomaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on nyt työpaikan joukkue ekan kerran mukana ja mulle tipahti ankkuri, kattosin sitä karttaa niin näyttäisi että loppukiekura juostaan hallissa ?

Onkohan siellä bajamajoja vaihtopaikoilla ? Ei taida olla mitään juomatarjoilua reitin varrella ?

Juu, reitti tekee hevosenkengän Karhuhallin pohjoispuolella ja toisen hevosenkengän itse hallissa. Jos tihuttaa vettä niin hallin sisääntulon kohdalla olevat vanerilevyt on pirun liukkaat (jyrkkä mutka lisäksi) ja siitä pitää mennä "kävellen" tai persliukua, ainakin näin oli viime vuonna. Bajamajoja ei ole, mutta reitin varrella on monta huoltoasemaa. Jokaisella vaihtopisteellä on juoma-asema.

Link to comment
Share on other sites

Ilmeisesti ei saatu joukkuetta kasaan - osa ei ole juoksukunnossa (3:xx/km), osa toipuu vammoista, osa sairaana ja osalla on tärkeämpiä menoja.

teidän olisi pitänyt heikentää sitten tasoa. Se toisi vähän lisämielenkiintoa, jos jollain väliosuuksilla olisi selkeästi heikompia juoksijoita. Sama se on noilla viestimaratoneillakin. Ite olen joskus maratonilla huomannut, että jonkun porukan tyyppi porhaltaa kauheata vauhtia ohitse, kun heillä on ollut aiemmalla osuudella niin huono juoksija. Siis tosiaan jossain tapahtumissa mara ja viestimara ovat samaan aikaan samalla reitillä.

Seuratoiminnan kannalta lienee parempi olla tapahtumissa mukana kuin jättää väliin sen takia, ettei joukkue olisi riittävän hyvä menestyäkseen.

Link to comment
Share on other sites

Ilmeisesti ei saatu joukkuetta kasaan - - -

teidän olisi pitänyt heikentää sitten tasoa.

Sen verran tiedän, että mistään esitetyistä tasovaatimuksista ei joukkueen saaminen jäänyt kiinni. Se oli nyt vain monien sattumien summaa, ettei 7:ää ehditty kasata.

Itse pääsin mukaan muuan kokoamajoukkueeseen, kun oikeita juoksijoita ei puuttuvalle paikalle enää löytynyt. Eli ei Endu ihan kokonaan ole poissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy