Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 3.2.


JussiM
 Share

Recommended Posts

30 km pertsaa Paloheinässä 2.25. Paljon kovempaa ei pysty. Sen verran ankea olen siinä hommassa. Talven pisin hiihto kuitenkin. Ajattelin, että olisi huippukeli, mutta tekolumipohja on vähän sellainen pöperöinen, eikä niin liukas kuin voisi kuvitella ja purkkivoiteella pitokin oli aika herkällä. Jotenkin toi hiihto ei nyt meinaa innostaa samalla tavalla kuin juoksu, mutta kaipa se pitää ilmo laittaa Finlandiaan kuitenkin, kun isäukkokin on edelleenkin lyömättä. Edelliset hiihtoni ovat vuosilta 1989 ja 2001 ja niillä kerroilla tuli otettua turpiin, mutta eiköhän tuo ikä ala pikkuhiljaa olla meikälaisen puolella. Faija täyttää jo syksyllä 70 eikä tiedä kuinka monta (kymmentä?) vuotta se vielä noita hiihtelee.

Link to comment
Share on other sites

Juoksijan juhlapäivä taas eli pitkän lenkin päivä. Ei ollut ollenkaan niin liukasta kuin luulin, päinvastoin ihan hyvä pito. Eilisestä oli kyllä soraakin siroteltu sinne-tänne. Mutta tuntui, että lunar-pohja piti jäälläkin. Alkuun 18 km samaa reittiä kuin eilen fillarilla, sitten alkoi väsyttää ja käännyin kotiin päin. Lopussa koukkasin vielä kaupan kautta ja ostin kahvileipää. Kahden pussin kanssa juokseminen oli sen verran hankalaa, että kilsa ennen "maalia" painoin garminin poikki ja siirryin kävelyyn. Jalka taas kohtuuhyvä hölkässä, nyt kyllä tuntuu. Koko reissu yhteensä

22,5 km@6:07/km, 2:17, 143 bpm.

# vk 5: 50 km, helmikuu: 30 km, v. 2013: 273 km

Link to comment
Share on other sites

PK-pitkis 26km/3h. 6:59/km.AV-syke 153/max 175.Calories 2770.Pirun liukasta,kun ei ole nastalenkkareita.Melkein kyljellään,kun kantapää liukui sivulle.

En pidä talvijuoksusta.Jalat tönkkönä sai juosta,rentona ei pysty liukkaalla.Lonkan koukistajatkin jumittaa.

Pääasia,että sai juostua ja auringonpaiste lämmitti jo mukavasti selkää.

Link to comment
Share on other sites

8km 5:32/km PASKA LENKKI ! Joku puolipitkä piti juosta. Kroppa aivan unessa ja kun homma ei alkanut pelittää yhtään vielä 5km jälkeenkään, niin lyhintä tietä kotiin. Yritetään illalla jotain lisää, jos tästä vähän terävöityis.

Matolla 16.2 km 4.57/km/139 Kiihtyvä PK vauhdit 5.46-4.24 joka kilsa n.5s. edellistä nopeampaa. Aamulenkkiin verrattuna nyt tuntui jo hyvältä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy