Jump to content
Juoksufoorumi.fi

30.07


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Puoltoista tuntia sitä tantraa. Vauhdit on hidastuneet keväästä niin rutkasti, että jos meinaa sykkeet pitää kurissa niin saa kyllä jolkotella tosi hitaasti. Hiukan piti hakea tyyliä, että osais mennä yli 7/km vauhtia. Mutta siitä se lähti kun aikani nylkytin. Josko tämä tästä taas joksus kehittyis.

En jaksa lähtea hakemaan vihkoa ja tarkistaan, miten tuo reissu meni, mutta suurin piirtein tais keskisyke olla 129 ja matkaa lie 12.5 km pururadalla.

Mikähän siinä on, että minusta tuolla pururadalla juokseminen on niin pirun tylsää. Vaikka ei tuo 4-tien varsikaan kovin virikkeellinen ole, mutta siellä ei niin tylsältä tunnu tuo nylkkääminen.

Link to comment
Share on other sites

Päätin minäkin juosta edes yhden oikean pitkän lenkin ennen HCM:ää, kun siitä on täällä tällä viikolla niin paljon ollut puhetta. Tämä viimeinen lomaviikko meni kaikenlaisia uusia juttuja kokeillessa mm. paljain jaloin juoksu, portaissa juoksentelu Malminkartanossa, vesijuoksu... Jalat olivat aika jäykät ja varsinkin pohkeet jumissa rappusession seurauksena. Lähdin kuitenkin matkaan ja tavoitteena oli juosta Tuusulanjärven maratonreitti. Se teki kotiovelta kotiovelle 27 km. Reitti oli tuttu, sillä sitä on tullut paljon pyöräiltyä. Yllättävän hyvin ja mukavasti aamulenkki sujui. Aikaa kului 2.52 eli kilometrivauhdiksi tuli 6.22. Hyvä kenraaliharjoitus HCM:ää varten ja kunhan muistan levätä ennen maratonia niin pieni mahdollisuus on päästä 4:30 tavoiteaikaan. Aika ihana sunnuntai-päivän aloitus! Huomenna pitäisi ilmeisesti mennä töihin...

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki palstalaisten kanssa. Lähdettiin Paloheinästä kello 10.00 ja sää oli juoksua ajatellen mitä mainioin.

Mulla tuli matkaa 30,7km kilsavauhdin ollessa 5.28 (avg 137). Viimeiset 4 kilsaa tulin itsekseni kiihdyttäen 4.15->4.00 vauhtiin. Vauhdikas osuus kulki todella hyvin, paremmin kuin viikon kaksi VK-harjoitusta. Täytynee tehdä kotiratakympillekin reilu 26 kilsan verryttely!

Link to comment
Share on other sites

Suunniteltu puolikas Kemijokimaratonilla ei toteutunut, kun tuli kaikenlaista estettä, mutta kotiratapuolikas toi ensi kerran kahden tunnin alituksen :026: eli 21.250 km 1:59:22 (=puolimara 1:58:31). Enempää ei olisi varmaan irronnut oikeassa kisassakaan... ja onhan siinä sentään pikku parannus kevään Kyrönjoen puolikkaaseen n. 2:09 - sielläkin muka meni "täysillä".

Mutta se tässä varmistui, että 4h alitus HCM:llä jää tältä vuodelta haaveeksi. Ehkä ensi vuonna...

Link to comment
Share on other sites

Viikon pitkis: 29 km 5:57/km AVG 123 MAX 136.

Oli vaikeeta. Alkumatkasta hieman jumittava alaselkä kiukutteli, eikä pääsyt rennosti menemään, kun sai lihakset lämpimiksi, niin helpotti. Seuraavaksi illalla nautittu Chili Wilhelmi alkoi pyrkiä housuun ja loppumatka menikin sitten tyyliin: purista /c:llä normaalisti.

Hohhoijaa, kaikenlaisia lenkkejä. :eusa_wall:

Link to comment
Share on other sites

140 min tv pitkä lyheni 5 min tv lyhyeksi. Säären sisäsyrjän kipu on niin mahtava, että saa kohta lopettaa koko harrastuksen ja viskoa kamppeet kierrätysastiaan. Keväällä tuli ensimmäinen pitempi treenitauko saman asian takia, nyt toinen. :sick0010:

Onko tuohon kipuun löytynyt syytä, mistä johtuu?

Toivottavasti saat kuntoon ja päästäis Kiimingissä lähtemään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy