Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Endomondon Ultimate Endorser -kisa, Suomi tarvitsee sinua!


jkallioniemi
 Share

Recommended Posts

Endomondo-Sportsrackeriä käyttävät huomio! Hikikarpalosi menevät hyötykäyttöön Suomen joukkueessamme eri maiden välisessä Ultimate Endorser -kisassa. Joukkueet kilpailevat poltettujen kaloreiden yhteismäärästä 1.1. - 28.2.

- liity tiimiin tästä: http://www.endomondo.com/teams/7892990

- blogissani vielä lisää juttua kisasta, ja Endomondosta: http://www.laskimaija.blogspot.fi/2013/01/tule-mukaan-ultimate-endorser-challenge.html

Palkintona voitosta yleisen nautinnon lisäksi se, että allekirjoittanut lupautuu mahdollisen (varman) voiton tullessa juoksemaan shortseissa ja t-paidassa kymmenen kierrosta paikallisen järven jäälle tehdyllä n. 500 m radalla. Tapahtuma videoidaan. Jos mukaan tulee muita, lupaan lämmittää saunan.

--

Jos, tuo Endomondo oli uusi tuttavuus, niin tässä lyhyesti:

Endomondo on siis (ilmainen) kännyohjelma ja webbisivusto (http://www.endomondo.com). Laitat lenkille lähtiessäsi kännykkäohjelman päälle. Siitä käy ilmi normaalit urheilukellon kertomat tiedot, nopeus, matka, aika, sekä syke (jos sinulla on kännyysi sopiva esim. bluetooth-sykevyö). Liikkumiset voi toki syöttää käsin tai importoida vaikkapa Garmin Forerunnerista, kuten itse teen. Webbisivulle kertyy sitten päivien, kuukausien ja vuosien mittaan tietoa jota voi illat pitkät pyöritellä ja ihmetellä. Lisäksi tuota kautta voi seurailla kavereiden harjoituksia, jos niin haluaa. Olen käyttänyt tuota kolmisen vuotta, ja ollut perin tyytyväinen. On noita muitakin, mutta itse päädyin kerryttämään jumppani tuonne.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Endomondon kalorinpoltto-kisaa on nyt tasan viikko jäljellä, ja Suomen joukkueemme on noussut toiseksi USA:n kantaan. Kisataan siis siitä a) mikä joukkue polttaa helmikuun loppuun mennessä yhteenlaskettuna eniten kaloreita ja b) missä joukkueessa on tuolloin eniten jäseniä.

Tänään On Running -juoksukenkien maahantuoja heitti lisätäkyn. Kun liityt Suomen joukkueeseemme ja teet ja kirjaat Endomondoon liikuntasuorituksen, osallistut On-kenkäparin arvontaan ensi viikolla, 1.3.

Tulkaa mukaan, mennään USA:sta lentäen ohi! Täältä ohjeet: http://www.laskimaija.blogspot.fi/2013/02/liity-tiimiin-liiku-ja-voita-on-kengat.html

Link to comment
Share on other sites

Tässähän tuli mukavaa askarreltavaa. Mukana olen.

Nökötän Brysselissä. Periaatteessa teen töitä mutta juuri nyt on hermoille käyvä odotteluvaihe menossa. Piti jo kaivaa sukankudelma esille. Vanhoja treenejä endoon naputellessa aika kuluu vielä sutjakammin - eikä näytä yhtä paljon tyhjäkäynniltä.

Täällä on ollut eilen ja tänään lämpötila selvästi pakkasella. Silti tuli lenkillä vastaan sortseissa juoksevia sankareita. Pipo oli sentään päässä. Reidet olivat aika punakat.

Link to comment
Share on other sites

Jes, kiitos kun liityit mukaan.

Kisaa on nyt jäljellä noin 2 vuorokautta, ja ollaan aivan USA:n kannassa. Jäsenmäärässä vain vajaat kymmenen puuttuu. Onni-lenkkareiden arvonnassa on vielä voittomahdollisuudet ihan kohdallaan.

Täältä mukaan:

http://laskimaija.blogspot.fi/2013/02/liity-tiimiin-liiku-ja-voita-on-kengat.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy