Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Sign in to follow this  
Peppi

Tukholma 2007

Recommended Posts

Hyttiporukka kasassa ja ilmoitautuminen tehty tänään. Oli sen verran hieno reissu tänä kesänä, että ensi vuonna on taas päästävä mukaan. Ilmisesti aika moni muukin on jo ilmoittautunut? Siljan laivalla Helsingistä on aikomus matkustaa. Eipä tarvitse sitten talven aikana miettiä, että lähteekö lenkille vai ei ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmoittautuminen hoidettu samalla kun hain numerolapun tämän vuoden maralle. Sieltä sai harjoittelupaidankin heti mukaan. Omatoimimatkat ja majoitus vielä varaamatta. Todennäköisesti vanhalla tutulla kaavalla päivälaivoilla Turun kautta ja kaksi yötä Tukholmassa. Näin ei tarvitse ottaa stressiä laivaanehtimisestä itse juoksuun.

BTW: Tämän vuoden Tukholmaketjulla on jo enemmän lukukertoja kuin maratonilla metrejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten varaus toimii? Koska reissu pitää viimeistään maksaa?

Lainaus Kaleva Travelin sivuilta:

Ennakkomaksu ja matkanvaraus

Sopimus syntyy, kun matkustaja matkan tilattuaan maksaa matkanjärjestäjän vahvistaman ennakkomaksun. Ennakkomaksu Kaleva Travelin Euroopan matkoissa on 150 €, kaukomatkoilla 250 € ellei matkan yhteydessä ole ilmoitettu toisin. Ennakkomaksun yhteydessä maksetaan myös maratonin ilmoittautumismaksu (juoksunumero). Ennakkomaksu erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varauksesta. Loppumaksu on suoritettava viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua. Kaleva Travelin palvelumaksu on 10 €.

Nopeat syövät hitaat periaate. Juoksijoita otetaan mukaan rajattu määrä (tänä vuonna 17000) ja määrä tuli täyteen muistaakseni maaliskuussa.

Matkatoimistojen matkoja on luonnollisesti myös tietty määrä. Uskoisin, että ikinä niitä ei ole saanut äkkilähtöinä, joten selvitä ensin itsellesi haluatko mennä matkatoimiston valmispaketilla vai omatoimisesti. Sitten vain ilmoittautuminen. Siitä saa kovan motivaatiopiikin harjoitteluun kun tavoitteesta tulee todellinen.

Itse olen kolmena vuotena harrastanut tätä omatoimisuutta ja mennyt niin Vikingilla, Blue 1:lla ja SeaWindillä (vain autolla laivaan) ja majoittunut eri tavoilla. Lisävinkkejä kaikkeen saa minulta ja muilta palstalaisilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy