Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tukholma 2007


Recommended Posts

Hyttiporukka kasassa ja ilmoitautuminen tehty tänään. Oli sen verran hieno reissu tänä kesänä, että ensi vuonna on taas päästävä mukaan. Ilmisesti aika moni muukin on jo ilmoittautunut? Siljan laivalla Helsingistä on aikomus matkustaa. Eipä tarvitse sitten talven aikana miettiä, että lähteekö lenkille vai ei ..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ilmoittautuminen hoidettu samalla kun hain numerolapun tämän vuoden maralle. Sieltä sai harjoittelupaidankin heti mukaan. Omatoimimatkat ja majoitus vielä varaamatta. Todennäköisesti vanhalla tutulla kaavalla päivälaivoilla Turun kautta ja kaksi yötä Tukholmassa. Näin ei tarvitse ottaa stressiä laivaanehtimisestä itse juoksuun.

BTW: Tämän vuoden Tukholmaketjulla on jo enemmän lukukertoja kuin maratonilla metrejä.

Link to comment
Share on other sites

Miten varaus toimii? Koska reissu pitää viimeistään maksaa?

Lainaus Kaleva Travelin sivuilta:

Ennakkomaksu ja matkanvaraus

Sopimus syntyy, kun matkustaja matkan tilattuaan maksaa matkanjärjestäjän vahvistaman ennakkomaksun. Ennakkomaksu Kaleva Travelin Euroopan matkoissa on 150 €, kaukomatkoilla 250 € ellei matkan yhteydessä ole ilmoitettu toisin. Ennakkomaksun yhteydessä maksetaan myös maratonin ilmoittautumismaksu (juoksunumero). Ennakkomaksu erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varauksesta. Loppumaksu on suoritettava viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua. Kaleva Travelin palvelumaksu on 10 €.

Nopeat syövät hitaat periaate. Juoksijoita otetaan mukaan rajattu määrä (tänä vuonna 17000) ja määrä tuli täyteen muistaakseni maaliskuussa.

Matkatoimistojen matkoja on luonnollisesti myös tietty määrä. Uskoisin, että ikinä niitä ei ole saanut äkkilähtöinä, joten selvitä ensin itsellesi haluatko mennä matkatoimiston valmispaketilla vai omatoimisesti. Sitten vain ilmoittautuminen. Siitä saa kovan motivaatiopiikin harjoitteluun kun tavoitteesta tulee todellinen.

Itse olen kolmena vuotena harrastanut tätä omatoimisuutta ja mennyt niin Vikingilla, Blue 1:lla ja SeaWindillä (vain autolla laivaan) ja majoittunut eri tavoilla. Lisävinkkejä kaikkeen saa minulta ja muilta palstalaisilta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy