Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kokemuksia Dresdenin maratonista?


Recommended Posts

Aikeissa olisi juosta maraton jossain päin Eurooppaa lokakuun loppupuolella. Amsterdam ja Frankfurt ovat vaihtoehtoina, miksei myös Lago Maggiore maraton (mikäli järjestetään taas). Myös Dresdenissa sunnuntaina 20.10.2013 järjestettävä maraton kutkuttaisi. Sen voisi hyvin yhdistää Berliinin reissuun. Tästä ei löytynyt kuitenkaan tältä tai oikein muultakaan suomalaiselta foorumilta raporttia. Joten jos joltain löytyy kokemuksia niin mieluusti ottaisin vastaan, kiitos!

Toki jos joku vetää näiden lisäksi jonkun ässän hihasta niin muitakin maratonehdotuksia tolle ajankohdalle otetaan vastaan (poislukien Venetsia, joka ei nyt kiinnosta).

Link to comment
Share on other sites

Ässänä hihasta Lucerne 27.10: http://www.swisscitymarathon.ch. Mainiot järjestelyt ja huikean kaunis reitti ja nätti kaupunki muutenkin. Ei Amsterdamin tai Frankin kaltainen massatapahtuma (puolikkaan juoksijoita on paljon, mutta kokonaisella on väljempää), mutta kiva kuitenkin.

Vaikuttaa mielenkiintoiselle paikalle ja varmasti olisi hieno kokemus. Näytti vaan vallinneen ainakin viime vuonna kovin kylmät olosuhteet kuvien perusteella...

Link to comment
Share on other sites

Nyt on tullut tutkailtua eri maiden maratonkalentereita ja uusiksi ehdokkaiksi lokakuun lopun maratonille ovat nousseet pari Espanjassa järjestettävää maratonia:

-Tui Marathon Palma de Mallorca

-Marato del Mediterrani

Molemmat järjestetään sunnuntaina 20.10. Ensiksi mainittu on siis Mallorcalla. Näyttää kuvien ja videoiden perusteella hienolle tapahtumalle. Järjestelytkin ilmeisesti pelaa.

Jälkimmäinen on käsittääkseni pienempi tapahtuma, joka järjestetään Barcelonan kupeessa. Olisiko verrattavissa Suomessa esim. Vantaan maratoniin: ison kaupungin kupeessa vedetään 4 x 10km lenkki + rapiat päälle. Ei vaikuta ihan niin houkuttelevalta tapahtumalta kuin Mallorcan maratoni. Kuitenkin kun tarkoitus on yhdistää reissu lomailuun, on Barcelona kohteena mielenkiintoisempi, jolloin vie ehkä voiton.

No täytyy vielä punnita näitä vaihtoehtoja. Jos jollain on niistä kokemusta tai näkemystä niin tottahan toki kuunnellaan.

PS. Linkit vie ko. maratonien kotisivuille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy