Jump to content
Juoksufoorumi.fi

27.7.2006


hatapa
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Työmatkapyöräilyä:

19,5 km 25 km/h AVG 115 MAX 137

Mihinkähän kaikki muut pyöräilijät olivat kadonneet? Lämmintäkin oli melkein kymmenen astetta. :9999:

Kuntosalille tietty...siis pyörällä salille ja siellä 55 min 'vakkari' (ei valkkari) ...oisko ollut 4 kerta peräkkäin sama setti. Jos intoa riittää (ja hallitus ei estä), niin illalla vielä futista.

Link to comment
Share on other sites

lukaisin ton 3100 mailin kisan jutun hesarista.. tuntuu ihan naurettavalta kirjoittaa enää mitään ikinä tollasen jälkeen.

Minkä päivän lehdessä tuollainen juttu on, kun en ainakaan tän aamun lehdestä löytäny?... Saattoihan mulla tietysti olla silmät vielä sen verran ristissä siihen aikaan aamusta..

Link to comment
Share on other sites

Juu, kyseessähän on tuo Dean Karnazes. On kerran juosut tauotta 350 mailia eli 563,15 kilsaa..ajassa 80 tuntia 44 minuuttia. Seuraava tavoite miehelä on juosta 50 päivässä juosta 50 maratonia 50 eri osavaltiossa.

Tämän jälkeen minun aikoinaan esittämä kysymys , että voinko ja kannattaako jusota pääkaupunkijuoksu viikkoa ennen Vantaan maratonia, kuullostaa kovin naurettavalta. :))

Link to comment
Share on other sites

Suunnistusta melko mukavassa metsämaastossa (5,9km/159avg/52:20). Jonkun verran oli risuja, mutta niistä pääsi nopeesti ohi. Sit samalla totuttelin uuteen peukalo-kompassiin, ni pummasin ensimmäisellä rastilla oikeen kunnolla. Aikaa paloi hukkaan noin 5 minsaa... arvaa harmittiko :( Ja aika kaukana toi Kirkkokallio oli, kun ajomatkaa yhteensä tuli melkein 100 kilsaa. No onneksi noi rastit on yleensä lähempänä, mut oli pakko päästä testaamaan "real"-metsää uudella kompassilla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy