Jump to content
Juoksufoorumi.fi

25.7.2006


cone
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Rentoa juoksua 7.1km, erityisesti kiinnitin huomiota tekniikkaan ja ryhtiin. Ajoittain jopa ns. rullasi. Aikaa meni 35:03, syke 137 (72% max) eli ei hajuakaan mikä harjoite kyseessä. Joka tapauksessa näyttäs siltä että on aika nostaa harjoitusten nopeutta pykälällä. Jalkakin pelasi hyvin. En uskaltanut juosta pidempään ettei menisi fiilis pilalle... :).

Link to comment
Share on other sites

Aamusta salille pyöräillen (reipas) 35min + salilla CT 20min, salitreenit 30min (yläkroppa) + kovat venytykset (ongelma jalalle). Takas kotiin pyörällä kevyesti palautellen 20min.

Nyt pari päivää väliä ja ohjelmassa vain kävelyä. Perjantaina olisi tarkoitus tehdä pyörä ja salitreeni ja lauantaina sitten kokeilla hieman kevyitä juoksupätkiä (tavoitteessa ollaan parantumisen suhteen ..luulen ;)

Link to comment
Share on other sites

Juoksusta lepoa. Eilisestä pitkästä palauttelin kroppaani tänään töissä, saunottaen mummoja. Kyykkyyn, ylös hyppelyä tuli harrastettua oikein kunnolla mummoja pukiessa. Ja paita oli vähintään yhtä märkä kuin eilisellä kolmen tunnin lenkillä. Tämän päivän palauttelu hikisissä oloissa veikin kaksi kertaa sen kolme tuntia. Ja tämä :party0051: tais jäädä vähän vähille tänään. Nyt on sitten yritetty syödä ja juoda. On se rankkaa tämä elämä...:icon_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy