Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jkki-35


stuta
 Share

Recommended Posts

http://www.palloliitto.fi/kilpailu/miehet/jalkapallon_kunnossa_kaiken_ikaa/

Gun for hire: Yksi patestuta joka viime kesänä kävi ensimmäistä kertaa 35-SM -kisoissa ja nautti tapahtumasta valtavasti. Tänä vuonna puuhamieheltämme hajosi polvi todella pahasti ja hän unohti ilmoittaa meidät kisoihin mukaan. No, sitä sattuu ja tapahtuu ja ymmärrän ihan hyvin.

Nyt olisi tarjolla tällainen aikuisiällä jalkapallosta innostunut poikanen. Takana on reilut 15v alasarjoja. Viime kesänä kolmosessa 8 maalia n. 60% peliajalla. Olen saanut olla huippupelaajien (paras pelikaverini on monta vuotta ollut Payl Taylor) vierellä ja pikkiriikkisen alan jo lajia ymmärtääkin. Jalkapallo taitaa vaan olla sellainen peli, että sitten kun sitä alkaa vähän ymmärtää niin on liian vanha pelaamaan ;).

Jos jollain jengilla on vakavaa miespulaa ja haluaa mukaan hyvällä asenteella pelaavan melko nopean ja hyväkuntoisen kärkipojun (tai laitahevosen), niin tulen mielelläni näin lomalla tryoutiin näytille.

Olen tulevan viikon mökkeilemässä ja risukoita raivaamassa joten YV -viesteihin vastaan vasta viikon päästä, puhelin toki on mukana.

Terveisin,

Pasi 'patestuta' Mankinen

0400-677161

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy