Jump to content
Juoksufoorumi.fi

8.11.


Ellu
 Share

Recommended Posts

Aamulenkkeilyä töihin kävellen reippaasti 7 km 60' ja iltapäivästä sama satsi takaisinpäin, vähän enemmän mäkiä paluumatkalla.

Tänään piti tulla juosten töihin, mutta eilen oli pientä kuumeenpoikasta, päänsärkyä ja jalatkin tuntui tosi tukkoisilta lauantain pitkästä lenkistä, ja polveakin alkoi särkeä (kuulostaapas tekosyiltä!), joten ajattelin vähän säästellä itseäni...

Huomenna uusi yritys!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Takana reipasvauhtinen juoksu, eli 7,2 km ja 42 min. Vauhti oli mulle tavanomainen, ei siinä ihmeempiä, mutta tuntemus oli tällä kertaa helppo - ei mitään väkisin vääntämistä "eikö tää matka ikinä lopu". Joskus ollut sellaistakin.

Vaikuttaisiko tuntemukseen vapaapäivä, kun kerrankin saa levänneenä lähteä lenkille? Työ haittaa harrastuksia.

EDIT. Lisäksi vielä illalla 50 min sauvakävelyä eli kirjastoon hakemaan pari varattua kirjaa.

Link to comment
Share on other sites

Tasotesti 5*1000m. Testin kesto 33:33,1 Syke KA 129, MAX 165

1. km 7:25/km, 2. km 6:29/km, 3. km 5:37/km, 4. km 4:35/km ja 5.km 3,57/km.

Yllättävän helppoa oli tuon tasaisen vauhdin pitäminen kilometrin matkalla 200 m:n kenttäkierroksilla. Lopussa jäiin miettimään, että olisinko pysynyt puristamaan lopussa vielä hiukan, mutta tuskin. Viimeisellä kahdella kilometrillä sykekäyrä oli selvästi nouseva koko matkan päätyen lopulta tuonne 165:een. Aerobinen kynnys 136 ja Anaerobinen 152.

Eiköhän se ole tuossa.

Tästä on hyvä jatkaa. Harjoitusvinkeiksi sain lisätä noihin VK-lenkkihin muutama MK-vauhtinen lyhytkestoinen veto lenkin lopulle ja lumien sulettua (kunhan ne ensin satavat toim. huom) vetoharjoittelun lisääminen harjoitusohjelmaan.

:pallo

Link to comment
Share on other sites

PK 5,9 km 5.12/km avg 135 (77% hrmax)

Kätevää kun voi kopioida edellisestä viestistä sopivat pohjat :heilutus

Nyt sain minäkin helposti tuollaista tietoa, kun oli uuden uutukainen Polar RS200 ekaa kertaa ranteessa :kädet Kyllä nyt irtoaa tietoa lenkistä, ettei pitäisi olla ainakaan siitä kiinni, jos ei juoksu kulje.

Vähän kyllä ihmettelen näyttöä, jossa pitäisi olla keskinopeus ja maksiminopeus, ja luvut ovat 5:22/km ja 6:25/km. Kuinkahan tuo maksiminopeus voi olla keskinopeutta hitaampi? :hmm Vai tarkoittaako tuo maksiminopeus hitainta vauhtia? :silmät :hehe

Link to comment
Share on other sites

Lihaskunnon kohottamista taas salilla.... jalka- ja askelkyykkyjä pienemmillä painolla kuin viimeksi, jos sais nyt tehtyä loppuviikostakin jotain. :silmät Pohkeet, kyljet, sekä suorat- että vinot selät ja vatsat + muuta heilumista. Taas on varmaan loppuviikosta keskivartalo jumissa, mut ei niitä osaa tehdä vähän: "Pakko tuntua, että siitä on jotain hyötyä!"

:ruoska

Link to comment
Share on other sites

7 km testijuoksu tässä kotinurkilla Lappeenrannassa, pakkohan se on osallistua kun juoksu lähti puolen kilsan päästä kotiovea.

Selitykset ensin. Keskiviikkona tulin kipeäksi ja lauantai oli viimeinen kuumepäivä, mutta senkin jälkeen ollut tosi tukkoinen ja räkäinen olo. :sairas

No juoksemaan lähdin siis kuitenkin ja mielessä oli hieman että juostaan nyt joku pohja-aika jota sitä talven mittaan parrannetaan. Parannetavaa jäi kyllä, paljon. :viheltely

Puolimatkaan asti edes kohtuullista hölkkää ja sitten totaalinen simahtaminen ja loppumatka täyttä taaperrusta. Aika oli 27.37 (3:57/km). Kuitenkin hauska testitapahtuma, jossa ihan kivasti vielä juoksijoita. Ainiin forerunner ilmoitti matkaksi 7.06 km, eli tarkalta vaikuttaa.

Mukava oli jutella livenä erään palstalaisen kanssa ennen juoksua, josta ei matkalla tosin nähnyt kuin kantapäät. :hehe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy