Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Vihdin ladut

Arvostele ketju:


tat
 Share

Recommended Posts

Perustetaanpas ketju Vihdin ensilumenbaanan kunniaksi.

Kävin tänään hiihtämässä. Vettä tihutti ja lämpömittari näytti 7,5 astetta. Latu oli kuitenkin kohtuu hyvä. Kova, paikoin hieman epätasainen, mutta kokonaisuudessaan mielestäni hyvä. Epätasaisimmatkin kohdat johtuivat ehkä siitä, että ladulle oli eilisen jälkeen tuotu lunta tai sitä oli möyhennetty koneella.

Luntakin näyttää olevan pääosalla pätkää sen verran hyin, että latu kestää hyvin huomisenkin vesisateen ja ennustetun lämpimän jakson. Pieni lumiläjäkin ladun päästä löytyy, jota voinee pahimpiin kohtiin levittää.

Huomenna uudestaan. Mainitaan nyt vielä, että latu on reilun (n.1,1km) pitkä ja ainakin arkisin siellä on hyvin tilaa.

Link to comment
Share on other sites

Päivitetäänpäs tämän päivän latutilanne tiedoksi kaikille Vihtiin viikonloppuna meinaaville kilometrinnälkäisille. Latu oli tänään parempi kun eilen (luistelulatu). Ei ollut niin epätasainen ja pääosain riittävän kova. Tosin jos sellaisen "pikkusompaisensauvan" survaisee latuun riittävän kovaa, antaa latu hieman myöten. Tämä ei ole iso ongelma.

Pertsan uraa ei oltu ajettu n. 70m matkalle koska lunta oli tässä kohtaa vähän. Luistelubaanallakin tässä kohtaa näkyi kapealla kohtaa maa. Luistelemista tämä ei haitannut. Voisi olettaa, että siihen ajetaan lunta.

Ei muuta kuin kaikki jouklla Vihtiin, minä pidän viikonlopun ajan taukoa ja ensi viikolla sitten taas. Toivottavasti lunta on jäljellä vielä tuolloin.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä. Otsikkohan oli kieliopillisesti epätäsmällinen puhuessani monikossa - tällä hetkellä hiihtokunnossa on/oli yksi latu. Tämä sijaitsi siis vihti skiissä. Nyt latu on suljettu, mutta kyllähän siellä ainakin lumen puolesta hiihtämään pääsisi.

Päädyin monikkoon otsikossa koska Nummelanharjunkin ladut tultaneen avaamaan lähiaikoina.

Link to comment
Share on other sites

Laitapahan hetimiten viestiä, kun Harjun latu aukeaa. Jos vaan viitsit :) Pääsee hiihtämään.. Tälle kaudelle skippaan Vihtiskin ladun ja haetaan hiihtokunto muualta lumen tulon toivossa....

Laitan kyllä. Eilen lunta ei ollut :) olen näet jo jonkin aikaa pohtinut millainen harjun rata olisi hiihtää rullilla. Ja aivan harjun kupeessa työskentelevänä päädyinkin sitä eilen kokeilemaan. Reitistä n. neljännekselle oli ajettu uutta hiekkaa ja siinä suksi (rulla) ei luistanut oikeen mihinkään. Muualla eteenpäin pääsi sujuvammin, mutta ei se erityisen nautinnollista ollut.

Keskivauhti pk sykkeellä oli 5,52/km kun se Helsingin keskuspuiston baanoilla pertsan rullilla vaihtelee pk sykkeillä n.4,05-4.35 välillä. En aio kokeilla toista kertaa vaan nautiskelen rullailusta mielummin Helsingissä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nummelanharjun valaistu vitonen oli tänään pohjattu. Vapaata pääsi hiihtämään, ykköspelejä ei kuitenkaan kannata ottaa alle. Kun siinä sillalla ja ylämäissä varoo ettei polkaise kanttia voimalla maahan niin ihan hiihdettävä baana se oli. Lumitykki oli tuotu asemiin kentän laidalle muttei ollut päällä.

Ei kellään satu olemaan tilannetietoo Rajamäen laduista?

Link to comment
Share on other sites

Tykittäisivät nyt edes sen 1,5km lenkin, että pääsee pertsallakin. Luikkavehkeitä kun ei edes omista... Tuolta löytyy Nurmijärven ladut http://www.mski.fi/nurmijarvi/

Ainakin viime talvena päivittivät päivittäisen tilanteen hyvin. Nyt ei näyttäis vielä tehneen mitään. Joskus soitinkin ja kysyin niitten latujen hoitajalta tilanteesta ja hyvin oli ystävällistä palvelua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietääkö joku Lohjan tilannetta, pääsisikö siellä paremmin suksimaan?

Lohjanharjulla olen hiihdellyt tällä viikolla vapaalla, näiden sateiden jälkeen sieltä on varmasti viimeisetkin roskat peittyneet. Pertsan uratkin oli jo toissapäivänä ajettu mutta siellä on paikoitellen kans roskia näkyvissä. Siellä ajetaan aika säntillisesti joka päivä ne ladut, noin klo 9-11.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Tänään tuli avattua ulkohiihtokausi Vihti skiissä. Valmista baanaa oli noin 350 metriä suuntaansa eli edestakaslenkkinä 700m. Lämmintä oli, mutta melko hyvässä kunnossa latu oli. Lisäksi lunta oli niin paksulti, että kestää pidemmänkin lämpimän. Tosin perjantanahan taas pakastaa ja lupailivat, etä lauantaina olisi tykkilatu koko pituudessan käytössä. Porukkaa oli jonkin verran, mutta ei nyt varsinaist ruuhkaa ollut. Perjantaina uudestaan.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy