Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Etelä-Karjalan Pm kilpailut Imatralla 17.- 18.7.2006


Recommended Posts

Elikkäs kaikki mahdolliset ratajuoksu hommelit paitti 10 000 m on tarjolla Karhumäen kentällä 17.7 klo 18.00 alkaen. Nähtävästi 17.7 on tarjolla 1500 m johon aion osallistua ja 18.7 on tarjolla raastoa 5 000m matkalla. Järjestävänä puulaakina Imatran Urheilijat. Minkäänlaista aikataulua en ole saanut/löytänyt, joten jänskätään pitikö tää mun ilmoitus yhtään paikkaansa.

edit:linkki aikatauluihin: http://www.imatranurheilijat.fi/yu/2006/tulokset/2006/Pm2006/default.htm

Link to comment
Share on other sites

Eka kisa meni käteen elikkäs 1500m 4.13,45 ja loppukiri tappio. Olisi pitänyt aloittaa vähän kovemmalla tempolla. Perhana

Sellasta se on kun maratoonari uskaltautuu alimatkoille: kovaa pitää juosta alusta lähtien eikä omaan loppukirin puutteeseen saa luottaa. Itellä meni vime viikolla aikaa vastaavan hölkkään 4.30.36, joten ei tuo sun aika nyt mikään huono ole. Sinä nyt olet kunnossa, mun kunto on vastaa saapumassa Keniasta. 3kk se kestikin saapua... :D

Tsemppiä huomiselle vitoselle: kunnon raastoa ja pistä alle 15.30. Jos sen teet niin oot menny radalla kovempaa kuin meikä!

Link to comment
Share on other sites

Ihan kelpo aika 1500 metrillä ekalla startilla, kun päämatkakin taitaa olla joku muu. Toisaalta kun on kunnossa kaikki matkat kulkevat kohtuullisesti. Vitonen mennee Forrestilla lähemmäksi 15min kuin 16 min. Itsekkin lähden vääntää huomenna huonoimman 1500m kisan noin 20 vuoteen.

Nyt on Runner:in kisamatka skaala juuri kohallaan. Miitäs siitä on aikaa hmmm noin kuukausi sitten 100 km ja nyt maksimisuoritus 1500m. Ei paljon ns luokkarajat päätä kiristä...oikee asenne hommiin.:035:

Link to comment
Share on other sites

Sellasta se on kun maratoonari uskaltautuu alimatkoille: kovaa pitää juosta alusta lähtien eikä omaan loppukirin puutteeseen saa luottaa.

No saakeli tämähän se korpesiki kun vielä pääsin loppukirissä 800 m menijän rinnalle, mut paukut loppu kesken. Siinä mentiin rintarinnan pitkät tovit ja häviötä 0,4s. Mut hyvä kisa oli muuten. Kiva olisi kahtoo videolta. Vimonen kierros oli yltiö raastoo.

Link to comment
Share on other sites

Joo eka tai toka...Laitoin mie maantiellä sitä nokkaan jonku 2-3 minsaa 7.4 km matkalla. Mut ottaa pannuuun voi jumakeka et ottaa PANNUUN.

Pois alta risut, männynkävyt ja kilpakumppanit, kun Forrest pääsee vitosen viivalle. Siinä ei armopaloja jaella, eikä kuvia kumarrella veikkaan minä. Hoppee ei oo häppee ja kultaa vuolemaan seuraavassa startissa :035:

Link to comment
Share on other sites

Forrest G 5k: 15.58,77

Onnittelut voitosta. Aika ei vastaa kuntoasi, mutta 30X5000m radalla kokemuksesta tiedän että matka on v-mäinen, varsinkin yksin juostuna!!!

Onnea voitosta, ha nyt runtua kehiin!! eli treeniä paljon.

ps. Niin meikäkin treenaa, mut tavoitteet sm-marasta on siirretty. Tiedotan sitteen kun alan oleen kunnossa...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy