Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.11.2005


Landor
 Share

Recommended Posts

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Flunssapäivä osa 2. Aamulla herätessä kurkussa tuntui niinkuin ois hiekkapaperia niellyt, ääntä ei lähtenyt ja limaa tuli jokaisesta pään aukosta. Hauskaa... Nyt tuntuu paremmalta, kurkku ei enää oo kipee ja flunssa vaikuttaa siirtyneen tuonne nenäosastolle. Jospa menis nopeasti ohi. Tämmöisinä päivinä sitä vaan miettii, kun ei kotoa liikahda minnekään, että miten jotkut ihmiset pystyy olemaan vuosikaudet ilman minkäänlaista kropan rääkkäystä. Mulle tuntuu jo kaksi päivää tuottavan semmoista tuskaa, että ei oo tosikaan. Tuntuu vaan kauheen vetelältä. Onneksi flunssa on ohimenevää...

Link to comment
Share on other sites

12 km ylämäet kävellen, pienessä tihkussa ja +9 astetta - aika kiva keli. Kun mittaria ei ollut, niin mentiin ihan fiiliksellä. Lopputulos: 1:15:40 (6:18/km) - ei mahdollista - itse odottelin noin 7 min vauhtia, kun vielä treenasin nenähengitystä (pitää perua tuon toisen keskustelun kommentit, oppiihan siihen ja olisin luullut sen hillitsevän menoa reilusti).

Mutta luultavasti siis turhan kovaa mentiin tai sitten oli tosi hyvä päivä vaikkei siltä tuntunutkaan. Loppusyke oli 150, joten sen perusteella ka:n luulisi olleen siellä 146-147 vanhojen juoksujen perusteella. Mulla on ikävä mittariani...en osaa muuten näköjään hillitä menoa tarpeeksi.

Link to comment
Share on other sites

Hiihto 25 km ( 4,25 / 155 ) + juoksu 5 km ( 5,40 / 139 ). Yht. 2h 18 min.

Olipa hyvä kokonaisuus. Vähän piti varoa tuota vasenta olkapäätä, joka meni sijoiltaan keskiviikkona. Menin osan matkasta Mogrenilla, joka ei ota käsiin ihan niin paljon kuin Wassu. Olipa jengiä taas putkessa. Oli tarkoitus hiihdellä rauhallista tahtia mutta ohittelut sekoittivat rytmin ja se näkyy sykkeessä.

Menojuomana Squeezin jauhe. Hyvin pelitti kun otin sitä 22 min välein ja tuntui että olis jaksanu hyvin enemmänkin.

Link to comment
Share on other sites

Pitkähkö 23 km, 2:02 kevyttä pitkän lenkin vauhtia naapurikaupungin puolella seikkaillen. Sykkeistä en tiedä, kun ei ole mittaria, mutta tuntuma sanoi, että melko alhaisilla sykkeillä mentiin. Saattoi kuitenkin olla hiukan turhan korkealla. Ensi viikolla pitäisi olla käytössä upouusi RS200 sykemittari. Täytyypä testailla, että millä tasolla pumppu hakkaileekaan missäkin vauhdissa. En varmaankaan tule käyttämään mittaria kaikilla lenkeillä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy