Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nurmoo-maraton 12.8.06


Recommended Posts

Minä tuun jos terveenä ollaan. Vaikka en ollut tänäkään vuonna aikonut puolikastakaan juosta, niin teidän kanssanne tämän kevään ja kesän seurusteltuani alkoi taas tuo puolimaratonkin kiinnostaa.

Siellä olen yhden kokonaisen juossut ja ainakin kaksi puolikasta. Reitti kiertää tuonne veneskoskelle päin jossa käännytään takaisin kylälle päin ja sitten siepataan atrialle jossa käydään kääntymässä (eli n. 10,5 km lenkki).

Atrialle päin kun lähdetään niin on hivuttavaa nousua se n. 1,5 km, mutta sitten saakin lasketella maaliinpäin....Reittiä kai pidetään melko tasaisena.

Palkinnot on aina Nurmossa ainakin ennen olleet hyvät (pokaalit) ja sarjojakin mukavasti. Tunnelma hyvä...ollaanhan siellä häjyjen vaikutusalueella....:gromit:

Link to comment
Share on other sites

...ei vaan siis ensin mennään Kuortaneelle (Ruuhikoskelle) päin muutama kilometri ylitetään joki (pieni pätkä hiekkatietä) ja palataan takaisin päin toistpuolt jokkee ja sitten mennään Lapualle päin (Atrialle) kevyen liikenteen väylää ja Atrialla on kääntöpaikka - samaa lenkkiä takaisin risteykseen josta käännytään urheilutalolle....

Link to comment
Share on other sites

Kokonaiselle tuli ilmoittauduttua, ei aikaisempaa kokonaista. Loma alkaa nyt perjantaina, joten ehtii hyvin harjoitellakin (on kyllä muutakin (perhe)ohjelmaa)). Reitti on tuttu maanantain pitkiltä ja Atrian kääntöpaikalla tulee käytyä joka viikko ainakin 5 kertaa. Jos kaikki osuu kohdalleen niin Seinämaran aikaa 3.43 vois yrittää parantaa.

Kaveri kertoi, että saattaapi se Atrian suora alkaa viimeisillä kierroksilla tuntumaan suht koht veemäiseltä. Saas nähdä, kukapa sitä lomalla viitsisi käydä työpaikalla 4 kertaa samana päivänä, edes ulkopuolella :icon_mrgreen: ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy