Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Yhteislenkki 16.7. Paloheinässä


zxcv
 Share

Recommended Posts

Hei,

Tervetuloa 16.7. klo 10:00 Paloheinän majalle, josta startataan 2h30m - 3h hiivinnälle vauhdilla 6:30-7:00min/km. Reittimestarin paikka on vielä vapaana, joten lenkkimaastot hyvin tuntevalle olisi käyttöä - ja myös ehdotukset reitistä olisivat mukavia. Tankkauspiste (esim. R-kioski tai yhteislenkkiperinteiden mukainen hevosenjuottopiste) reitin varrella voisi olla ihan asiallinen juttu.

Mun toiveissa on jatkaa lenkkiä ylipitkänä iltaan saakka, joten klo 13:00 Paloheinän majalle saapuvat voivat ottaa osaa sakkokierrokseen. Koska toi on mulle crash-viikon viimeinen lenkki, niin sakkoringissä on pieni varaus jalkojen kunnosta riippuen. Laittakaa YV:tä, jos haluatte varmistuksen.

Edit: Paloheinän majan sijainti kartalla:

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=60.255528,24.917078&spn=0.00594,0.016115&t=h&om=1

ja bussit 65 ja 66 vievät perille.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En voi osallistua lenkkiin, koska en pysty hiipimään noin älytöntä vauhtia

Tarkoitus oli laittaa hitaampi vauhtihaarukka kuin viimeksi, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Voihan porukka sitten jakautua, jos vauhdit eivät sovi. (Eli, siis mukaan vaan)

mutta kun nyt muuten juoksen tuolla alueella, niin missä siellä on hevosen juottopaikkoja

Enpä tiedä tuon alueen vesipisteistä - joskus olen tuolla suunnalla johonkin törmännyt, mutta en laittanut muistiin. Käsittääkseni nämä ovat tehty nimenomaan hevosia varten alunperin, mutta ovat säilytetty edelleen ja niistä saa kylmää ja raikasta vettä vuorokaudenajasta riippumatta. Ainakaan mun vatsani ei ole noista valittanut. Tietääkö joku tarkemmin historiasta / sijainneista?

Tässä pari:

http://www.gmap-pedometer.com/?r=285350

http://www.gmap-pedometer.com/?r=285364

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittaudun mukaan! Ensi viikolla pitäis juosta kolmekymppinen. Juoksen alueella, joten voin toimia tarvittaessa myös "reittimestarina". Varmaan muitakin oppaita löytyy. Juomapisteitä löytyy eri suunnilta, täytyy tarkistaa mitkä ovat tuolloin auki. Näillä keleillä kannattaa toki olla myös omaa juomaa mukana. Joku 6min vauhti sopisi mulle mainiosti.

Link to comment
Share on other sites

Troube, kuulostaa sopivalta vauhdilta minulle, eikä meidän mitään ylipitkää lenkkiä tartte tehdä :)

Nyt näyttäis siltä, että lenkkiporukat syntyy ainakin kolmelle vauhdille, eli alle 6min/km "tykkiryhmä", "neljän tunnin maratoonareiden ryhmä" ja "nautiskeluryhmä".

Eli, kaikki mukaan vaan, eiköhän se sopiva vauhti noista löydy.

Link to comment
Share on other sites

Vieras
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy