Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tour de France


Mensonge
 Share

Recommended Posts

Kestävyyslajien kuninkuustapahtuma on jo hyvässä vauhdissa. Kisassa on mukana myös suomalainen Kjell Carlström. Juuri tällä hetkellä Kellu on mukana viiden ajajan irtiottoryhmässä 3.30 pääjoukkoa edellä. Liveseuranta löytyy mm. täältä http://www.letour.fr/2006/TDF/LIVE/us/800/index.html

Edit: Kisasta on ajettu 63km ja ero on kasvanut vauhdilla, nyt se on 5.30. Irtiotto alkoi 47km:n kohdalla. Kelluhan asetti tavoitteekseen etappivoiton tällä Tourilla ja saa siihen viime vuotta vapaammat kädet. Ei joudu siis aivan koko ajan uhraamaan itseään joukkueen kapteenin/kirimiesten auttamiseksi. Tästä voi tulla historiallinen päivä suomalaisessa urheiluelämässä.

Edit: Kärki 67km:n kohdalla, ero 7.30.

Edit: 142,5km 3.25 ero. Tasaisesti on tullu kiinni. Tuo 7.30 oli ero maksimissaan ja siinä ja siinä on, ehtiikö ennen maalia kiinni tulla.

Link to comment
Share on other sites

Noin 30km maalista pääjoukko oli tullu n 2.30 päähän karkulaisista. ärkiryhmästä tuli irtiotto ja yksi takaa-ajaja. Seuraavaksi Kellu iski takaa-ajajan kiinni ja nyt he ajavat yhdessä takaa kärkiajajaa, erot ryhmien välillä alle 10s. Pääjoukko yli 2min perässä, reilu 20km maaliin.

EdiT: Perskules kärkikaveri karkaa, 46s edellä Kellua ja toista takaa-ajajaa. Seuraavat kolme n 30s kakkosryhmän perässä. Pääjoukko ei ole saavuttanut. Reilu 20km jäljellä. Palkintopallille olis nyt hyvät tsäänssit.

Link to comment
Share on other sites

Pääjoukko ei näyttäisi enää yrittävän karkulaisten kiinniajoa. Olisihan se ollut hienoa, kun Kellu olisi kestänyt tuon kärkimiehen vauhdissa ja pystynyt taistelemaan etappivoitosta. Mutta kolmen parhaan joukkoon sijoittuminenkin on suomalaisittain merkittävä saavutus, jollaista ei ennen ole tapahtuntut.

Link to comment
Share on other sites

Oli se vaan hienoa katsottavaa! Iso käsi Kellulle!

Kämmenpohjat olis varmaan hikoillu tässä helteessä muutenkin, mutta kyllä vaan jännitti niin pirusti ihan viimeiselle kilsalle asti.

Onneksi ei pääjoukkoa huvittanut tänään.

Hauskannäköinen oli kahden väsyneen miehen kiritaistelu toisesta sijasta, mutta suomalaisella sisulla sekin hoitui hienosti kotiin.

Käsittämätön oli Calzatin tykitys siinä 40km ennen maalia. Mies ansaitsi voittonsa, vaikka vähän jäikin suomalaisittain kaivelemaan. Pitkän linjan puurtajalle olisi suonut mielellään voitonkin.

Mutta vielä on kisaa jäljellä, ja kun Liquigasin kuskeilla ei ole käytännössä enää mitään saumoja GC:ssa, niin uusi mahdollisuus hatkaan voi tulla vielä tässäkin kisassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy