Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Mensonge

Tour de France

Recommended Posts

Kestävyyslajien kuninkuustapahtuma on jo hyvässä vauhdissa. Kisassa on mukana myös suomalainen Kjell Carlström. Juuri tällä hetkellä Kellu on mukana viiden ajajan irtiottoryhmässä 3.30 pääjoukkoa edellä. Liveseuranta löytyy mm. täältä http://www.letour.fr/2006/TDF/LIVE/us/800/index.html

Edit: Kisasta on ajettu 63km ja ero on kasvanut vauhdilla, nyt se on 5.30. Irtiotto alkoi 47km:n kohdalla. Kelluhan asetti tavoitteekseen etappivoiton tällä Tourilla ja saa siihen viime vuotta vapaammat kädet. Ei joudu siis aivan koko ajan uhraamaan itseään joukkueen kapteenin/kirimiesten auttamiseksi. Tästä voi tulla historiallinen päivä suomalaisessa urheiluelämässä.

Edit: Kärki 67km:n kohdalla, ero 7.30.

Edit: 142,5km 3.25 ero. Tasaisesti on tullu kiinni. Tuo 7.30 oli ero maksimissaan ja siinä ja siinä on, ehtiikö ennen maalia kiinni tulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noin 30km maalista pääjoukko oli tullu n 2.30 päähän karkulaisista. ärkiryhmästä tuli irtiotto ja yksi takaa-ajaja. Seuraavaksi Kellu iski takaa-ajajan kiinni ja nyt he ajavat yhdessä takaa kärkiajajaa, erot ryhmien välillä alle 10s. Pääjoukko yli 2min perässä, reilu 20km maaliin.

EdiT: Perskules kärkikaveri karkaa, 46s edellä Kellua ja toista takaa-ajajaa. Seuraavat kolme n 30s kakkosryhmän perässä. Pääjoukko ei ole saavuttanut. Reilu 20km jäljellä. Palkintopallille olis nyt hyvät tsäänssit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa, pitääpä siirtyä tonne olkkarin puolelle...

Näkys täälläkin. Voitto on ratkennu, eroa 1.30. Pääjoukko ajoi kolmannen ryhmän kiinni ja nyt ero Kellun ryhmään on pysyny 1.10-1.15 tasolla jonku aikaa, n. 15km maaliin. Jännäksi menee tuleeko pääjoukko kiinni vielä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pääjoukko ei näyttäisi enää yrittävän karkulaisten kiinniajoa. Olisihan se ollut hienoa, kun Kellu olisi kestänyt tuon kärkimiehen vauhdissa ja pystynyt taistelemaan etappivoitosta. Mutta kolmen parhaan joukkoon sijoittuminenkin on suomalaisittain merkittävä saavutus, jollaista ei ennen ole tapahtuntut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli se vaan hienoa katsottavaa! Iso käsi Kellulle!

Kämmenpohjat olis varmaan hikoillu tässä helteessä muutenkin, mutta kyllä vaan jännitti niin pirusti ihan viimeiselle kilsalle asti.

Onneksi ei pääjoukkoa huvittanut tänään.

Hauskannäköinen oli kahden väsyneen miehen kiritaistelu toisesta sijasta, mutta suomalaisella sisulla sekin hoitui hienosti kotiin.

Käsittämätön oli Calzatin tykitys siinä 40km ennen maalia. Mies ansaitsi voittonsa, vaikka vähän jäikin suomalaisittain kaivelemaan. Pitkän linjan puurtajalle olisi suonut mielellään voitonkin.

Mutta vielä on kisaa jäljellä, ja kun Liquigasin kuskeilla ei ole käytännössä enää mitään saumoja GC:ssa, niin uusi mahdollisuus hatkaan voi tulla vielä tässäkin kisassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy