Jump to content
Juoksufoorumi.fi

8.7-06


duke
 Share

Recommended Posts

Aamupäivällä kevyt palauttava 6 km urheilukentällä vanhalla kunnon hiilimurskalla. Ekat 3 km 15,20 ja toiset 14,20. Eli, ööö 4,57 / 148.

Viimeinen kierros ( 300 m ) 64 sek, syke 181.

Päälle kevyttä fillarointia 30 km / 80 min. Syke 103.

Eilisiltainen vitosen kisa meni ketuille. Reitti oli ihan vuoristorataa ja 200 m ennen maalia eksyin väärälle reitille. Siinä tärvääntyi 3 min. Sitä ennen olin viidentenä. Viduddi sen verran että polkaisin Kawasakin samantien käyntiin ja ajoin kotiin Olvin luo. Noh, olihan se harjoituksena ihan OK. Kilometrivauhti ( jos reitti tosiaan oli 5 km??? ) oli n. 4,20 ja keskisyke helteen ansiosta 175!

Maistui jo raastamiselta 28 asteen helteessä. Jalat pelitti. Se on pääasia.

Ensi viikolla pitää päivittää Cooper!

Link to comment
Share on other sites

Kotiovelta helteiselle pururadalle ja takaisin tv kevyttä 60mins,av hr 140,matkaa 9km,keskivertovauhti 06:57min/km,cal 868. Pidin todella huolta, että sykkeet pysyvät 120-145 välillä. Aika hyvin pysyin noissa raameissa, välilä kipusi 152 kun vähän revittelin pururadan mäkiosuuksilla. Otin juomapullon mukaan, vaikka ajattelin että on idioottimaista kantaa sitä kädessä. Mutta se menikin ihan mainiosti. Tosin loppumetreillä vesi oli jo tosi lämmintä, ne viimeiset tilkat siis. Vähän mietin, onko hulluutta lähteä juoksemaan 30 asteen helteessä, mutta fiilis oli kotiin tultaessa mitä mahtavin. :038:

Ohjelman mukaan seuraavan kerran juoksua tiistaina, jolloin luvassa 5-6x1km vetoja. Harjoitteita jäljellä 17 ennen HCM:ää. :snoopy:

PS. Ne eiliset valkoviinit ja guinnessit eivät tuntuneet missään :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Tänään päätin vedellä pitkän. Tosin hyvä tarkoitus ei toiminut, kun suunnittelin juosta aamun vilvakkaassa ilmassa. Pääsin punkasta vasta klo 13 lenkille eli siihen aikaan, kun eteläeuroopassa on siesta vai missä se nyt sitten on? Aurinko paistoi ns. zeniittiasemasta, josta sen ei näin pohjoisessa kuuluisi oman maantietoni perusteella paistaa ikinä... ;)

20,4km / 1.39.59 / 4.54 / syke-ka: 137

Muuta: Tuntui kuin olisi juossut koko ajan pieneen loivaan ylämäkeen, paitsi alamäessä, joka tuntui tasaiselta... Eipä ole aiemmin lämpötila vaikuttanut omiin juoksuihin, mutta mittari olikin nyt 30 asteen paikkeilla. Sykekin yllättävän korkealla ja siltä se menokin tuntui. Kotona oli suihkussa kiva olo... Hyvä lenkki vaikka ei kovin nautinnollinen.

Link to comment
Share on other sites

Kolmekymppisen kolmekymppisellä siis. Foren mukaan 30,39km, en ihan optimaalisesti saanu kurveja nuoltua ja kello näyttää aikaa 2.24.58. Sekaan pari kilsan pätkää reilulla 4min tahdilla ja viimeinen kilometri 3.15 vauhtia. Pumppu paukutteli keskimäärin 145, joten pk alueella sain joten kuten homman läpi vietyä. Sellanen nouseva oli syke.

Link to comment
Share on other sites

Lisää Luusalogp:llä olleita..Landorin kanssa harmoonisesti matkaa taivaltaen.

Loppuaika oli 3:15 ja jotain...en huomannut pysäyttää kelloa maalissa.

Todella mukava tapahtuma jossa oli paljon osallistujia..Mikolle kiitos ja näitähän saamme jatkossa lisää muitten Foorumilaisten täyttäessä pyöreitä..Kunhan ei kaksia 50v juoksuja samalle viikolle.

Link to comment
Share on other sites

Vähän alle kaksi tuntia ja matkaa jotain vähän päälle 11 mailia, avg 141. Ei ollut juomista mukana ja rupesi huulet kuivumaan ikeniin. Onneksi ei ollut kuin 23 astetta lämmintä. Ajattelin teitä LUUSALON GP-kisailijoita lämmöllä koko hölkkäni ajan

Eilinen pyöräily ei painanut jaloissa, jota ihmettelen vähän.

Josko lähtisi tenniskentälle jatkamaan, lauantaikin on hyvä urheilupäivä.

Link to comment
Share on other sites

Tein sellaisen KÄVELY/PK/VK yhdistelmän mäkisellä pururadalla. Välillä kävelin, välillä juoksin hiljaa ja välillä niin kovaa kuin kintuista lähti.

Yhteensä 9.5km ja 59minuuttia. Lenkin keskisyke 161 (aika korkea) ja "keskihitaus" 6.12min/km.

Olin ainut "hullu" tässä helteessä, yhtään ainoaa lenkkeilijää en nähnyt! Ja kiersin kuitenkin 2.3km:n rataa neljä kertaa. Missä kaikki kuntoilijat on?

Link to comment
Share on other sites

Kevyemmän viikon pitkäksi sai tässä helteessä riittää 18 km. Vauhtia oli 6:21/km, mutta syke yritti silti jatkuvasti karata liian korkealle. Keskiarvoksi tuli lopulta 141. Minun kohdalla näköjään helteen vaikutus PK-vauhtiin on sellaiset 25-35 sekuntia per kilometri.

Siinä matkalla tuli mieleen, että Luusalon synttärijuoksulle sattui kyllä melkoinen keli. Hyvin siellä kuitenkin raporttien perusteella oli jaksettu juosta. :038:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy