Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 24.5.


 Share

Recommended Posts

4,7 km palauttelua poluilla kävelyn ja juoksun merkeissä keskisyke jossain 120 yläpuolella. Mittari sekoili, kun ei kunnolla hikoillut.

Jalat maran jäljiltä todella OK. Takareidet hiukan ehkä vielä arat ja teknisempiä osuuksia mentäessä huomasi, että pomppu ja yleinen elastisuus on vielä vähän haussa. Sykkeet kuitenkin ihan normiluvuissa sen aikaa mitä mittari järkeviä numeroita kertoi ja muutenkin fiilis erinomainen. Huomenna silti varmuuden vuoksi taas lepoa.

Link to comment
Share on other sites

kevyt pk-10km@6:24. Nyt jos milloinkaan olen tullut hulluksi. Kun vaimolla myöhäinen iltavuoro, niin mitäs tehdä..?? No mentiin kaikki ulos ja kiersin sitten pihaa ympäri. Sain kiekaksi 200m, sitä sitten se 50 kertaa ympäri. Kierrokseen mahtuu nurmikkoa, kivituhkaa, asfalttia, kiveystä ja alapihalta nousevat portaat. Portaat aina kävellen. Enemmän tuo kunnonpäälle kävi kuin normi taivallus tuolla vauhdilla.

Ja mikä parhainta lapsilla oli kivaa ;)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aamukutonen, eli PK 6,3 km. Ei mittareita mukana, kun 610 huollossa ja 405:sta meni ranneke rikki. Josko illaksi saisi 610:n taas jo takaisin. Sitä jo ikävä. Upea aamulenkkikeli.

Iltasella metsässä, poluilla ja melkoisessa ryteikössä PK 10,3 km @ 6:16/km, ave 154. Alaselkä hieman varoittelee ja ajattelin, että metsässä selkä saa eri ärsykkeitä kuin tasaisella asvaltilla. Metsässä oli myös vähemmän siitepölyä, ainakin siltä tuntui. Oli taas hauskaa. Ja niin, 610 kädessä taas.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy