Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 22.05


jogo3000
 Share

Recommended Posts

Pitkä oli ohjelmassa. Vanhan porvoontien vartta ees-taas, eli varjoa ei ollu tarjolla. Voi sanoa kyllä, että kuuma oli. Sykkeestä näki, ettei ole ihan normiolosuhttet, joihin tässä on tottunut. Oli vaikea mäkisessä maastossa sykettä pitää aisoissa. Kulku oli ihan hyvää, toki sekin loppua kohden vähän puuroutui, mikä lienee ihan ymmärrettävää. Lenkille mittaa 31km vauhti 4.38 syke 139.

Link to comment
Share on other sites

Pitkis 21,1 km @ 5:03 min/km.

Syke 124, tossuina Bostonit, kalorit 555.

Oli +24 lämmintä ja tukahduttavan kuumalta tuntuikin juosta, Onkiniemen nousukin vei voimia turhan paljon, kunnossa ollessani se menee kuin tyhjää vaan.

Noin 5:00/km vauhtia oli tarkoitus pitää ja se suunnitelma toteutuikin hyvin, mutta keli tosiaan aika vaativa, sadesää olis saanut olla, mieluiten kaatosade.

Link to comment
Share on other sites

Käväisin vaan nopeesti kentällä. Lämmitys, rauhallista hölkkää 1200m ja lyhyet venyttelyt + kovaa 800m (eka kieppi 1.20 ja toka 1.18) + 400m jäähdyttelyhölkkää. Kauhea olo. Hirveät maitohapot ja hengitys vaan pihisi. Sunnuntain lenkin jälkeen edelleen vas. pohje aika kipee. No, huomaa ettei oo juossut kovempaa moneen vuoteen, mutta viikon päästä pitäisi juosta koulun joukkueessa tonni... Kysymys kuuluukin miksi suostuin siihen rääkkiin, tappomatkoja tollaset :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy