Jump to content
Juoksufoorumi.fi

19.5. lauantai


_API_
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki Vähikkälän perukoille. Hienoja teitä sieltäkin näköjään löytyy. Aika reippahasti painoi lopussa jaloissa aamun kiirus, kun suoraan sängystä joutui pitään kiirusta, että ehtii tapaamispaikalle. Ehkä oli jotain vaikutusta eiliselläkin.

Distance: 25.16 km

Duration: 2 h 12 min 25 s

Calories: 2879 kcal

Tänään ei sitten enää muuta, kun grillaamista, jääkiekkoa ja komediaa (Tomaatteja Tomaatteja) - kun kerta on vaimon synttäritkin. Sellasta se on. Kaikki samana päivänä, kun piti kesän eka maratooni mennä juokseen. En sitten mennyt.

Link to comment
Share on other sites

Aamusta kevyttä lenkkiä ja käynti tartanilla. Alle 10km n. 5min vauhdilla, loppuun jokunen aukkari. Poikien mukana muutama pätkä kovempaa, 800m 2.39 ja kolme kertaa 400m 1.19 + 200m 39s. Eikä kulkenu sitten pätkääkään. Ensimmäisessä ei kulkenu henki lainkaan ja lopuissa kuljettelin jotain betonipylväitä rataa ympäri. Hirveätä rämpimistä. Antihistamiini eilen ja tänään eivät ainakaan vielä auta, nenä edelleen tukossa koko ajan.

Link to comment
Share on other sites

20,2km@6.31 avg 137. Jolkottelin maantien laitaa ja pikkuteitä pitikin Pyssymäen viime vuotisien SM-maastojen reitille katsastamaan Cosmos74:n kuuden tunnin treeniä. Pyssymäessä viisi kierrosta (1,2km) pururataa ylösalas, kierroksista yksi tämänkin vuotisen maastomitalistin kyydissä liian lujaa. Kotiin taas maantien laitaan. Nyt sitten himmaillaan kohti Terwamaratonin puolikasta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy