Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 17.05.


Jamo57
 Share

Recommended Posts

PK palauttava 7 km @ 6:04/km, ave 135. Poikani 10 v. halusi mukaan, niin mentiin hiljaa kimpassa. Poika juoksi 6 km ja itse jatkoin siitä vielä kilsan. Piti tehdä ihan eri treeni, mutta tämä treeni oli meille molemmille paljon tärkeämpi. Loistava juoksusää. Nyt isä-poikapäivä jatkuu loppupäivän lätkän kotikatsomossa.

Link to comment
Share on other sites

Poikani 10 v. halusi mukaan, niin mentiin hiljaa kimpassa. Poika juoksi 6 km ja itse jatkoin siitä vielä kilsan. Piti tehdä ihan eri treeni, mutta tämä treeni oli meille molemmille paljon tärkeämpi. Loistava juoksusää. Nyt isä-poikapäivä jatkuu loppupäivän lätkän kotikatsomossa.

PEUKKUUU!!!!

Itte matolla palauttava/ pk-10km@6:00. 6:30 vauhista tasasesti vauhtia lisää. Olipas hikilenkki, alottaessa kodinhoitohuoneessa(pyykkipäivä) +29 ja lopussakin vaikka kaikki ovet ja ikkunat auki niin +26. Hikosin kuin se eräs sika joskus...

Link to comment
Share on other sites

13km 5:50/km avg 130.

Lähdin kai vähän hätäistä vauhtia kun n. 5 km jälkeen iski aivan karsee olo. Silmissä sumeni, korvissa humisi ja kuvotti. Meni varmaan viitisen minaa ennen kun siitä tokenin ja jatkoin matkaa hissunkissun.

En ymmärrä mistä johtui...aamiaisen olin syönyt ja juonutkin riittävästi. Tässä on kyllä ollut 3 päivän juoksubreikki työkiireiden takia...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy