Jump to content
Juoksufoorumi.fi

03.07


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tuli sitten hölkättyä loman kunniaksi pitkä 28km 5:55/km avg 129 (68%). Aika koville otti, ensi kerralla pitää varmaan syödä aamupalaa ja ottaa vähän enemmän nestettä mukaan. Lisäksi koko ajan tuntui oikeassa jalassa aamuyöllä pohkeeseen iskenyt kramppi, lopussa meni aika kipeäksi jalka. Mitenköhän tuon maratonin oikein jaksaa..

Link to comment
Share on other sites

Onpa upeeta juosta helteellä! Tuntuu ihan oudolta, että kitisin tuosta lämmöstä joku aika sitten! :mad0228: Aivan fantastinen fiilis, vetäsin reipasta tahtia 45 minuuttia, av hr 150, 06:09min/km,7 km ja risat. Keskivauhti oli melko laiska sykkeeseen nähden, kai tuo helle vaikuttaa. Mutta muuten oli mahtava olo ja etenkin 2xkilometrin mittainen pururata toi mukavaa vaihtelua. Vedin ensimmäisen kiepin aika nopsaa ja toisen todella rauhallisesti - taisi olla pitkästä aikaa ihan oikeeta TV kevyttä. Muutoin tää meni kolmen vartin reippaaksi, poikkesin taas maratonkouluttajan ohjesäännöistä - toivottavasti hän ei lue tätä. On jotenkin nyt sellainen olo, että koko ajan tunnun vähän "soveltavan luovasti" tuota juoksuohjelmaa. No torstaiksi (vasta!) olis luvassa 60 minuuttia, jostsa 30 minuuttia kovaa 160-175 syketasolla. Saas nähdä, miten äijän käy.:running:

Ai niin piti vielä editoida tämä lisäys mukaan: ihmetyttää todella, miten kauan tuo Polar 625X:n juoksupodin paristo nyt kestää. Vaihdoin sen ennen HCR 2006 ja vieläkin tikittää ihan kiltisti. Tuntuu että edellinen paristo simahti heti 20 käyttötunnin jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Pyörälenkki...kiersin ensin Vantaan maran reitin ympäri...ja Koivukylänväylällä oli ikävästi pyörätiellä lasinsirpaleita isolla alueella, joten päätin, että kierrän tän lenkin vain kerran, ja lähden sitten Kuusijärven suuntaan paremmille apajille. No sinne sitten, ja sieltä Hakunilaan...ja kiemurellen takaisin Tixiin. Aikaa kului 1:41 ja keskisyke oli 126, kun taas maksimin sain nousemaan ylämäessä mukavasti 168 jopa. Kuusijärveltä kun lähdin kohti Hakunilaa, niin rullaluistelija tuli sauvojen kanssa perästä...ja kyllä veti todella hyvää vauhtia ohi..tosin onhan toi mun pyörä vanha tunturikettu, jossa vain 7 vaihdetta. Tehokkaan näköstä menoa siis kyllä oli rulliskuntoilijalla. Matkaa taittui varmaan hieman yli 30 km pyörällä.

Pyörällä 1:41 / avg. 126 / max. 168 / kaloreita 793 kcal

**Harjotukset jatkuu tunnin kuluttua trimmerillä ojaa siistien ja tienoota muutenkin**

*** Noin tunti trimmerillä...ja hyvin hiki lensi***

Link to comment
Share on other sites

Tänään huilia. Juoksin eilen oman ennätykseni, eli siinä 26-27 km matkan.

Hankalaa kun hesan kotisivuilla ei ole samanlaista mittaussysteemiä ku Espoolla. (vai onko)

Juoksin Leppävaarasta munkkaan ja sieltä töölöön ja lauttasaareen josta takaisin espooseen keilaniemen ja otaniemen kautta lepuskiin.

Siinä meni kyllä kolme tuntia jotenka nyt on huilipäivä, huomenna taas reisiä piinaamaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy