Jump to content
Juoksufoorumi.fi

2.7


Orube
 Share

Recommended Posts

Pitkä 26.03km, avg129 (74%), 6:14 min/km, puolet tästä asfaltilla.

Mun ilmeisesti kannattaa kuunnella musiikkia juostessa, kulkee paljon paremmin.

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa elämässäni geelejä, Dexalin kola ja persikka-banaani - aika yllättävän makuisia! Onneksi tykkään makeasta eikä mennyt maha sekaisin.

Ja nyt taas lomailemaan!

Link to comment
Share on other sites

Palstalaisten kimppalenkillä/ Hietsu;allekirjoittanut,M Luusalo,Landor ja viides kaveri jonka nikkiä en kuullut....

Alussa kiertelimme Talilta Mniemen rannan kautta kuusisaareen, josta Kaskisaaren kautta Laruun . Lauttasaaressa kuvittelimme nimettömäksi jääneen kaverin yrittävän irtiottoa Hietsun pinkaistessa perään,mutta kaveri tiesikin että lähistöllä on vesipiste!!! Tahti tasaantui ja porukka saatiin taas kasaan..Ruoholahdesta kurvasimme HIetsun rantaan, josta jatkoimme

Meilahteen ja takaisin HCM reitille Mniemen rantaan.

Tässä vaiheessa juttu vielä luisti ja askel oli kaikilla kohtuullisen kepeä.

Jäsen x ehdotti kurvausta Otaniemeen jonne siis askelsimme.

Otaniemi kierrettiin ja Laajalahdessa, Jäsen Luusalo kyseli halukkuuttamme juosta Vietnam aiheisten elokuvien tyyliin miehenmittaisessa kaislikossa pitkospuita pitkin...Mikäs siinä..siis kaislikkoon ,jossa suoritin ilman käskyä kaksi nopeaa syöksyä SA int Mallisesti. Landor kävi kerran kaislikossa..

Tässä vaiheessa totesin juomapulloni olevan liki tyhjä ja geeli siis suuhun.

Vettä geelin huuhtomiseen oli niukalti mutta menihän se alas..

Seurasi maasto-osuus ,jossa piti ylittää pari kaatunutta puunrunkoa kepeällä loikalla..onnistui.

Gallen-Kallelan museon ylämäessä muitten jalka nousi kevyen näköisesti,omieni muuttuessa yhä raskaammiksi....

Jos tuossa vaiheessa joku olisi kysynyt että kumman haluat..Viikonloppu

Janina Frostellin kanssa Hotellin sviitissä vai litran vettä? olisin silmääkään räpäyttämättä vastannut että litran vettä..niin on ihmisluonto heikko!

No jostain sain kumminkin niitä lisäpaukkuja loppumatkalle ja selvisin kunnialla vesipisteelle ja lenkin loppuun Talin kuplahallille.

Äkkiä vessaan juomaan ja vesipullo täyteen.

Loppuverryttelynä kävelin kotiin hörppien kylmää vettä.

Palstalaisille kiitos!! Mukava oli teitä tavata ja vaihtaa mielipiteitä sekä tietty juoksuseurasta....Luusalon GPssä tapaamisiin.

Matkaa tuli kuulemma 31 kilsaa KMV ollessa 6:19? Korjatkaa mikäli olen väärässä..p.s se viides osallistuja oli zxcv

Link to comment
Share on other sites

Palstalaisten kimppalenkillä/ Hietsu;allekirjoittanut,M Luusalo,Landor ja neljäs kaveri jonka nikkiä en kuullut....

Hän oli jäsen zxcv, mullekin asia selvisi vasta 25 kilometrin jälkeen... Mä sain lenkilläolijoiden yhteismääräksi viisi.

Jos tuossa vaiheessa joku olisi kysynyt ettö kumman haluat..Viikonloppu

janina Frostellin kanssa Hotellin sviitissä vai litran vettä? olisin silmääkään räpäyttämättä vastannut että litran vettä..niin on ihmisluonto heikko!

Ai ai, tämäkin sen todistaa, että kannattaisi kehittää kameliominaisuuksia ja rasva-aineenvaihduntaa. Janinakaan tuskin tykkää jatkuvasta lotraamisesta.

Palstalaisille kiitos!! Mukava oli teitä tavata ja vaihtaa mielipiteitä sekä tietty juoksuseurasta....Luusalon GPssä tapaamisiin.

Matkaa tuli kuulemma 31 kilsaa KMV ollessa 6:19? Korjatkaa mikäli olen väärässä..

Kiitos tosiaan yhteislenkkiseurasta. Näitä vaan lisää. Tuo 31 kilsaa lienee aika lähellä. Landorin mittari näytti ~30 kilometriä, mulla ~32.

Hyvää valmistautumista lenkki oli Luusalo Grand Prixiin, joka myös nimellä Kolmekymppisen kolmekymppinen tunnetaan.

Link to comment
Share on other sites

31 km, 132, 3:16:11, 6:20 min/km, 71 max%

Talin yhteislenkki. Kiitokset vaan tovereille lenkkiseurasta. Minulla oli juotavaa vajaa litra, joka tuntui myös hieman alimitoitetulta tuolle hieman venähtäneelle lenkille, olis jäänyt Janina minultakin loppumatkasta rauhaan. Mutta kokonaisuutena siis ihan passeli lenkki.

EDIT: typo

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Tuo Pietarin lenkkikuvaus oli hauskaa luettavaa. Itse vedin keskipäivällä spontaanisti Meilahden urheilupuiston pururadalle, mukava kilometrin mittainen mäkinen maasto jossa voisi tehdä niitä mäkivetoja. Tänään tavoite oli tv kevyttä kolme varttia, mutta siitähän tulikin TV reipasta 40 minuuttia. Oli älyttömän mukavaa juosta vaikka olikin aika helle. Menoa helpotti kai se että leikkasin tukan vähän lyhyemmäksi ja otin satsin urheilujuomaa puolitoistatuntia ennen lenkkiä. Jotenkin vaan kulki ihan rennosti rullaten. Matkalla yksi kaveri sanoi että tämä on hullua, mutta kerroin meneväni HCM:ään joten hänkin ymmärsi.

Tilastoa: 40mins,av hr 146,05:51min/km,6 ja puoli kilometriä, kcal 590. Tammikuisen testin mukaan tää oli reipasta (140-150), oikeastan osittain jo kovaa (150-160), mutta nyt koen että tämä oli kyllä kevyttä.

:cool0010:

Link to comment
Share on other sites

Kiitos tosiaan yhteislenkkiseurasta. Näitä vaan lisää. Tuo 31 kilsaa lienee aika lähellä. Landorin mittari näytti ~30 kilometriä, mulla ~32.

Samat sanat, mielenkiintoinen reitinvalinta ja mukava seura sai kilometrit tuntumaan paljon lyhkäisemmältä. Kiitokset Pietarille ja muille järjestelyistä :-)

Link to comment
Share on other sites

Kävästiin tuolla Hiekkaharjun kentällä, kun oli tuntonen aikaa ennenkuin meni kiinni. Ensin 4 km mielestään kevyesti, vaikka sykkeet kertoi ihan hassuja lukuja. Sitten päätin kostaa penikoille, ja antaa niille ajan puitteissa 400 metrin vetoja...siitäkös ne tykkäskin.

4 km / 26:33 / avg. 154 / 6:38 min/km

Sitten vedot 400 m, joiden välissä 200 m palauttelua:

1. 1:56 / 4:50 min/km / avg. 167 / max. 176

2. 1:52 / 4:40 min/km / avg.169 / max. 184

3. 1:44 / 4:20 min/km / avg.170 / max. 186

4. 1:48 / 4:30 min/km / avg. 168 / max. 183

Huomioitavaa on, että tuo keskisyke oikeasti olisi varmasti korkeampi tasavauhtisella juoksulla, joten hieman harhaanjohtavaa, koska 200 metrin palautuskävelyssä sykkeet ehtii laskea selkeästi. Penikat sai siis vähän penaltyä, koska eivät ole tervehtyneet ;)

Kokonaisrääkkiä tulee kävelyt huomioon ottaen 6.4 km, mutta illalla teen varmaan vielä pyöräilylenkinkin.

**Pyörälenkistä tuli sitten hyötylenkki, josta ei ihmeemmin kerrottavaa...hyötylenkin toisella jaksolla kaupasta tarttui mukaan se uusin Juoksija-lehti, joten jotain iltaluettavaa siis on**

Link to comment
Share on other sites

Eka "oikea pitkä" Tukholman jälkeen. Tietyön takia tuli erässä kohtaa hieman sakkorinkiä, ja reissun kesto kasvoi meikäläisen mittapuissa turhan pitkäksi (selvästi yli 3h). Kartalta mitaten matkaa kertyi n. 29km, ja aikaa paloi ruhtinaalliset 3.33, eli matkahitaudeksi tulee n. 7.21 (sis. lukuisia seisoskeluita liikennevaloissa). Juotavaa oli Camelbakissa 2,1 litraa josta ihme kyllä takaisin kotiin tuli kannettua ½ litraa. Matkan kuluessa testasin Maxim-energiapatukkaa (en yleensä uskalla syödä kiinteää ravintoa juostessa), ja tuo upposi erittäin hyvin: ei närästystä, eikä muitakaan vatsavaivoja. Vei lisäksi näläntunteen mukavasti joksikin aikaa.

Viimeiset kilometrit olivat yllättäen aika kovan tuntuisia: matelusta huolimatta syke pyrki karkaamaan järkyttäviin lukemiin, ja etureidet alkoivat osoittaa hyytymisen merkkejä kuin maralla konsanaan. Lämmöllä (+25°C) lienee osuutensa asiaan; kotona olin jonkin aikaa todella voipunut, palautumisjuoman ja kunnon aterian myötä uupumus ja orastava päänsärky poistuivat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy