Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Timanttiliiga


KTz
 Share

Recommended Posts

Höh, en löytänyt Timanttiliigalle omaa ketjua täältä, joten täytyy itse avata uusi. Huikeassa kunnossa ovat juoksijat jo näin alkukaudesta, mikä lupaa hyvää olympialaisiin. Naisten kasilla Jelimo 1.56,94 (näyttää palaavan taas sopivasti kuntoon muutaman vuoden korpivaelluksen jälkeen), miesten tonnivitosella kaksi miestä alle 3.30 hurjan viimeisen kierroksen ja loppukirin jälkeen. Miesten 3000m esteissä myös huikea tulostaso: kaksi miestä alle 7.57! Rudisha teki kasilla kauden kärkiajan. Toivottavasti meno jatkuu kohta miesten kolmosella...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Taas kerran kestävyysjuoksijat huikeassa vireessä. Naisten kasilla liian kova alkuvauhti (alle 56s eka kiekka), mutta maalissa silti Etiopian ennätys 1.57,56. Miesten esteissä soolo Kipsiele Koechilta 7.54,31 (0,68s ME:stä). Naisten tonnivitosella mentiin myös kovempaa kuin muistan vähään aikaan nähneeni, ja samalla syntyi illan toinen Etiopian ennätys 1.56,54 (ja kisaennätyskin sadasosalla).

Link to comment
Share on other sites

Naisten tonnivitosella mentiin myös kovempaa kuin muistan vähään aikaan nähneeni, ja samalla syntyi illan toinen Etiopian ennätys 1.56,54 (ja kisaennätyskin sadasosalla).
Kyseinen nainen nähdään todennäköisesti Suomi-Ruotsi-ottelussa tulevaisuudessa. Hän asuu Ruotsissa, on naimisissa ruotsalaisen kanssa ja on hakenut Ruotsin kansallisuutta.
Link to comment
Share on other sites

Tätä liigaa ei kiinnosta kyllä seurata yhtään, kun kilpailuja on liian paljon. Kultaisessa liigassa oli vielä hyvää se, että kisoja tarpeeksi vähän ja vain muutama ns. kultaisen liigan laji vuosittain, joten siinä lajissa oli sitten aina parhaat mukana. Sellainen sopivan kompakti sarja keskellä kesää. Sen jaksoi mielenkiinnolla seurata ja jännittää tuliko Bisletillä tai Letzigrundilla mailereiden tai kestävyysjuoksijoiden toimesta maailmanennätyksiä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy