Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 10.5


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

8 km PK-VK (6:00 min/km, avg. 150, max. 177)

Bakkenin "epätasavauhtinen", eli verrojen jälkeen ~maravauhdin ja ~puolimaravauhdin välillä 4 min välein vaihtaen 24 min ajan. Päälle 5 x 1 min (4:20 - 4:01) ja lyhyet loppuverryttelyt, kun alkoi satamaan.

Yhtä noista minuutin vedoista tehdessä (loivaan alamäkeen ja ehkä turhan kovalla alkuvauhdilla) tuli joku nuorisojoukkio vastaan ja ohitettuani kuulu seläntakaa "Oho! Siin oli nopea kaveri!". Onneksi ehdin mutkan taa ennen kuin pysähdyin huohottamaan palautusta varten :D

Link to comment
Share on other sites

Verkka 4 km + vedot 5 x 300 m / 3'. Paska treeni. Ei kulkenut yhtään odotusten mukaan. Keskiarvo 52,8 s, joka on pari kymmenystä huonompi kuin sama treeni joulukuun lopulla. Kolmosveto oli kovin, 50,6, jonka jälkeen kaksi viimeistä meni hyytyvästi. Miksiköhän näin, yleensä onnistun AINA juoksemaan vikan vedon koviten. Nyt oli vikassa vedossa jo paha hapotus, ja kun vetokaverit tuli liitäen ohi 100 m jälkeen niin selkäranka katkesi eikä löytynyt sitä kirivaihdetta, joka mulla yleensä on. Loppu oli hölkkää ja aika 53,8, sarjan huonoin. Ei näin.

Tämän pitäisi ennustaa kasin kisavauhtia, joka olisi 2:20,8 - sinänsä lähellä enkkavauhtia, mutta kun aiemmat treenit on lupailleet parempaakin, niin ei toi oikein tyydytä. Lähinnä huolettaa se voimattomuuden ja tahmeuden tunne juoksussa. Tässä on nyt ollut tosi kevyt viikko, joten pitäisi olla palautunut, mutta ehkä 3+1-rytmitys on mun pohjat huomioon ottaen hieman kova. Toinen seliseli-selitys voisi olla se, että toissapäivänä multa otettiin 9 putkea verta. Mutta ei kai tuollaisen määrän vielä pitäisi vaikuttaa, kun se maksimissaan pari prosenttia veritilavuudesta.

Toivottavasti sunnuntain 2 x 150 m + 600 m täysiä menee vähän paremmin, niin voi lähteä paremmalla mielellä SELL-gameseihin, kun sinne nyt tuli ilmoittauduttua jossain mielenhäiriössä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy