Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jämsän kestävyysjuoksukarnevaalit 2006


Recommended Posts

Mailerin vuosien työ palkittiin, kun mies raastoi estematkalla komeasti parhaaseen A-luokkaan. Onnea Kalevan Kisoihin!

Kiitoksia kovasti kaikille! Aivan epätodellisissa fiiliksissä on mennyt koko viikonloppu. Tietyin väliajoin on tarkastettava ollaanko tässä oikeasti hereillä ja tuloksista pitää varmistaa oliko se aika todella alle 9.30. En voi sanoa kuitenkaan, että tulos olisi yllätys, sillä tuo oli kauden ainoa tavoite. Tuota aikarajaa ollaan ajateltu aina ennen jokaista treeniä, sillä ollaan piiskattu lisää vauhtia viimeiseen vetoon, sitä on ajateltu ennen nukkumaanmenoa ja tavoitteesta on kerrottu jokaiselle tutulle... Jokseenkin helpottavaa, että se on nyt sitten juostu. Itse kisakin oli käyty mielessä monta kertaa ennen viime lauantaita ja ehkä sattumaa, mutta juoksu meni aivan käsikirjoituksen mukaan. Tai sitten mielikuvaharjoittelussa on voimaa.

Yhdeksän vuotta vanha ennätys parani yhdeksän sekuntia. Kehitys on ollut huimaa, sekunti vuodessa! :) Toisaalta vaikeuksia on mahtunut noihin yhdeksään vuoteen aika paljon ja esim. viime vuonna sama 3000m esteet kulki 50 sekuntia hitaammin kuin nyt. Siitä ollaan aika hyvin noustu, vaikka itse sanonkin.

Ei tässä henkseleitä kannata silti alkaa paukutella. Kansallisestikin aika on kehno, Jukka Keskisalo juoksee minuutin edellä ja Kalevan Kisoissa tulee kylmää kyytiä, vaikka hatapa katsoisi läpi sormien kun kierrän esteet. Nyt on palattava nöyränä takaisin sorvin ääreen ja yritettävä pudottaa taas sekunteja ennätyksestä. Pistesijoista pitää ainakin lähteä tappelemaan Jyväskylässä, joten kyllä tässä haasteita vielä riittää.

Lappeenrannan eliittikisoissa 13.7. (Karelia Games) lienee vielä kenraaliharjoitus ennen kalevalaisia.

Link to comment
Share on other sites

Onnea Mailerille! Toki on niin että Keskisalo ja varsinkin kenialaiset menevät vielä lujempaa, mutta kyllä 9.30 alitus on kovaa valuuttaa.

Itse asiassa Mailerin aika on niin kova, että sillä olisi otettu 1924 Pariisissa olympiakultaa ja neljä vuotta myöhemmin Amsterdamissa hopeaa. Ville Ritolan ja Paavo Nurmen päänahat olisi tulleet kaupanpäällisiksi!

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut myös täältä. :running:

Jämsässä on yleensäki mahdollisuus juosta hyviä aikoja kun osallistujia on hyvin. Vähän ehkä nyt Turun eliittikisat veroittivat niitä.

Järjestelyissä hiukan ehkä parantamisen varaa (tulospalvelun virheet), mutta muutenkisat onnistuneet ja pysyvät edelleen meidän urheilijoiden kilpailusuunnittelmissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy