Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Prahan maraton 13.5


Recommended Posts

Lähössä olen. Vinkkejä ei ole koska ei ole aiemmilta vuosilta kokemusta. Mitenköhän tuo järjestäjien puolesta oleva juomahuolto on toiminut ja mitä vettä siellä annetaan? Pullovesi olisi turvallista mutta kraanavesi pelottaa, urheilujuomat on toivottavasti tehty riittävän puhtaaseen veteen...

Link to comment
Share on other sites

Meitä on lähdössä 4 hengen porukka Prahaan. Osa saapuu kaupunkiin perjantaina ja itse olen menossa kaverin kanssa lauantaina Finskin aamulennolla Prahaan. Aikaisempaa kokemusta Prahan kisasta ei ole kenelläkään. Reitti vaikuttaa nopealta korkeuserojen puolesta. Käännöksiä on paljon, juotavaa ja purtavaa saa 5km välein ja musiikkia on tarjolla melkein joka kaarteessa. Muuta tietoa ei sitten olekkaan :) Kaipa noita paikallisten tarjoiluja uskaltaa nauttia?

Link to comment
Share on other sites

Varsin hyvässä kelissä ja sopivasti vaihtelevalla reitillä maraton kulki kohtalaisesti, ehkä hieman parempaa kuitenkin odotin. Alle laitoin pakasta vedetyt Adizero Bostonit, loistavat maraton tossut, jalat ei ole ikinä olleet näin hyvässä kunnossa maratonin jälkeen = lähes kuin olisi normi pitkiksen heittänyt. Ensimmäinen puolikas n. 1.34.50, toinen muutaman minuutin hitaammin kokonaisaika 3.12.58, maraton uran kolmanneksi paras aika.

Koska ikä alkaa jo nelosella, alkaa olemaan viimeiset vuodet koittaa tuota kolmen tunnin alitusta. Frankfurt 2012, here i come : )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy