Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Etelä-Saimaa puolimaraton 5.5.2012, Lappeenranta


Recommended Posts

Olikohan ketään tulossa tänne? Matkoina puolimaraton ja 7 km. Lisätietoja LUM:n sivuilta.

Itsellä olisi tarkoitus kirmaista (saako muuten ilmaisua 'kirmaista' edes käyttää enemmänkin laahustamista tai raahustamista muistuttavasta etenemisestä?) kauden ensimmäinen puolikas. Taitaa olla minulle viides kerta Kourulassa. Sääennustukset eivät kovin hilpeää keliä lupaile, mutta mitäs tuosta.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin toivotan kepeitä askelia kaikille numerolappua paitaansa sovittaville. Toivottavasti keli olisi inhimillinen, tuuliennuste näyttää hiukan huolestuttavalta.

Omalta kohdaltani VMTL-päivät ovat jatkuneet jo pitkään ja jatkuvat edelleen. Lokakuussa sählyssä paukahtanut polvi osoittautui olevan leikkauskunnossa ja se operoitiin maaliskuun alussa. Kaksi kuukautta sitä on nyt yritetty kuntouttaa ja kuntopyörän selässä istuminen on tullut jo liiankin tutuksi. Yltiöoptimistisesti voidaan kuitenkin sanoa polven tuntuvan päivä kerrallaan paremmalta, jäykkyyttä ja kolotusta varsinkin pitkän koukussa olon jälkeen on yhä siellä sun täällä, mutta josko tämä tästä vielä. Ehkä jopa tilastotulos saatetaan saada aikaiseksi joskus syksymmällä, I hope so.

Joka tapauksessa Kourulan kisassa ollaan keltaliivisenä järjestelypuolella. Todennäköisesti ennen kisaa ohjailen autoja parkkiin siellä urheiluhallin ylätasanteella ja itse kisan aikana passipaikkani on ymmärtääkseni siinä kierroksen loppupäässä, jossa valitaan jatkaminen uudelle kierrokselle tai kirmataan maalisuoralle. Tutut moikkailkoot! :)

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut Arska-68:lle uudesta PB:stä. Taas pompattiin minuutti eteenpäin! Onnea myös muille reitin taivaltaneille, toivottavasti enkkoja pistettiin uusiksi roppakaupalla. Keli ei ymmärtääkseni (niin, minähän seisoin paikallani...) ollut läheskään niin paha kuin alunperin luultiin. Lämpötila ok, tuuli varmaan hiukan tuntui. Ilma sateen raikastama, mutta tossu ei kastunut.

Ja loistavaa, että kotikylän ykkösmies on talven aikana löytänyt uuden vaihteen! Voittoaika 1.12 ja rapiat on kumarruksen paikka! :kumarrus:

Link to comment
Share on other sites

Jep, taas on kausi korkattu (ja ei sen puoleen, tässä vaiheessa päivää myös monopoliliikkeestä hankitut kisanjälkeiset palautusjuomat). Hyvä oli juosta, mentiin M60-sarjan kärjen kanssa samoja kyytejä koko matka ja meno oli siten kokemuksen tuomalla varmuudella tasaista, minuutti napsahti omasta viime vuoden ajasta pois.

Palstalaisista ainakin Maaria näyttäytyi taas palkintopallilla, oliko aikakin vallan oma ennätys vai miten se meni? Rt68:n ja Tuksunkin kyllä bongasin tapahtumasta, mutta siviilit päällä, eli kaiketi herrat olivat suorittamassa asianmukaista kilpailijaseurantaa omiin tuleviin koitoksiin valmistautuessa.

Keli ei ollut ollenkaan huono, ja en ainakaan itse kokenut tuulenkaan varsinaisesti haittaavan vauhtia. Vähän sen jossain vaiheessa huomasi, mutta paljon pahempaa pelkäsin. Miinuspuolelle tapahtumasta kirjattakoon tämän vuoden osalta mökämusiikin puute, missä oli PeppiPitkätossu nyt?

Kiitokset kaikille kanssajuoksijoille ynnä koko järjestäjäjoukolle, hyvin toimii homma ja ensi vuonna uudelleen jos ehjänä ollaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy