Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keskuspuisto-Olari kierros sunnuntaina


Recommended Posts

Viikolla päätin osallistua puolikkaalle ja valmistautumista ei varsinaisesti ollut, muutenkin kiireinen viikko ja eilen 2,5km uinti ja 8km reipas lenkki ei varmaan ollut fiksuinta tähän paikkaan, ellei sitten olisi rauhallisemmin lähtenyt matkaan. Mieli teki kuitenkin taas rajojaan kokeilla ja 1:30-1:35 aika oli kiikarissa, viimeisellä kiekalla kuitenkin loppui energiat täysin ja totaalisesti. Ei ole ennen näin lyhyellä matkalla ihan samassa mittakaavassa moista käynyt. Vika kierros sitten osin käveltiin ja ennätysajat jäi haaveeksi. Ihan ok lopputulos kuitenkin ja reittikään ei ollut sieltä kevyimmästä päästä.

Link to comment
Share on other sites

Kiva tapahtuma, kyllä näissä on hauskempi käydä kuin massatapahtumissa. HCR ei tuntunut hirveästi jaloissa, vähän vauhti hyytyi toisen kierroksen aikana, mutta sain kuitenkin pidettyä vauhti samalla tasolla kuin eilen.

Olitko 2. vai 3.?

Verroissa tuntui vielä hyvältä mutta heti kun happea alkoi kulumaan enemmissä määrin oli pakko hidastaa vauhtia. Sauna oli kyllä melko hyvä! En ollutkaan ennen tajunnut käydä.

Link to comment
Share on other sites

Onnellisesti ohi ja heti tuli ennätys, kun oli eka juoksemani puolikas ikinä :) Täysin oli arvoitus miten menee, kun juoksukilsoja takana tälle vuotta ennen tota 155km. Niistä reilu puolet vikan kuukauden aikana. Ja kiva tapahtuma ja hyvä kun pääsi saunaankin. Huomisia tönkköjalkoja ootellessa..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy