Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vuokatin Pop-maraton 26.8.06


Recommended Posts

Voihan räkä. Just kun löysin sellaisen mieluisen yhdistelmän eli juoksua :running: ja sitten HYVÄÄ musiikkia :035:niin eikös vaan aina käy niin että on muuta buukattu jo tuolle viikonlopulle.

Voi v...u, sanoisin jos kiroilisin. :tiili:

Meillä on pe 25.8 firman "pikkujoulu" elikkäs nykyisin nimeltään kesäjuhla; sinne tulee porukkaa koko maan toimipisteistä ja ne on aina olleet tosi kivat kekkerit, enkä millään viitisisi jättää nyt väliin - etenkin kun saan vihdoin 20 v.palvelusvuosilahjankin. Töitä tosin tehty samassa puljussa jo 22 v. mutta mokomat vähentävät tuosta yhden pikkuisen opintovapaan....

Onko kellään kokemusta tuosta juoksujuhlasta aiemmilta vuosilta ?

Millainen reitti , järjestelyt ym. ??

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna kävin puolikkaan juoksemassa tuolla, silloin se oli tosin Vuokatti-maratonin nimellä. Enpä ole vielä Vuokatissa sellaiseen törmännyt, että järjestelyt tai jokin muu olisi pettänyt. Eli toisin sanoen Vuokatissa osataan järjestää tapahtumat esimerkillisesti. Iltariennoista en osaa sanoa mitään, kun ei ole tullut osallistuttua niihin.

Reitti ei ole kaikista tasaisin, eikä myöskään ns. luotisuora eli semmosta pientä kaartelua tulee reitillä silloin tällöin. Eihän siellä nyt kauheita korkeuseroja ole eli ei ole mikään tapporeitti, mutta täysin tasaista reittiä hakeva joutuu kyllä menemään esim. Pohjanmaalle juoksemaan.

Puolikkaalle olen ilmoittautunut tuonne tänäkin vuonna, mutta saapas nyt sitten nähdä, että meneekö kaikki tämän vuoden suunnitellut juoksut pöpelikköön erinäisten asioiden takia.

Lyhyesti ja ytimekkäästi kuitenkin: suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy