Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 29.4.2012


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Kesä!

10 km PK (6:44 min/km, avg. 138)

Ekat muutama kilsa meni aikalailla kynnyksellä roikkuen ja hiukan yli lipsuen, eli jotakuinkin maratonvauhtista. Otin kilometrin kävelyä ylämäkeen väliin ja uusi yritys, josko malttaisi vähän hitaammin tepsutella, mutta kyllä ne tuppasi vähän karkaamaan silti vauhdit, tosin hiukan alempana sain keskisykkeet pidettyä. Loppuun 4 x 100 m rennon kovaa.

Vaikka päällä ei ollut kuin kevyimmät kesäshortsit mitä löytyy ja pitkähihainen tekninen, niin kuuma tuli silti tuulettomissa paikoissa.

Link to comment
Share on other sites

"Tätitreeniä"

vr 3 km

3 km 4.21/km AVG 148 MAX 153

3 km 4.27/km AVG 147 MAX 153

4 km 4.25/km AVG 148 MAX 154

pal muutama sata metriä

Yhteensä 13 km

Viimeinen veto meni kilometrillä pitkäksi, kun en huomannut Garminin piippausta lainkaan. Ei tullut kiihtyvävauhtinen tuosta setistä, mutta haitenneeko tuo mitään?

Muokattu
Päissäänlaskuvirhe
Link to comment
Share on other sites

13,3 km 5:17/km Pitkä oli ajatuksissa juosta. Huomasin kuitenkin heti alkuun, että ei fiilikset riittänyt tänään. Keli oli kyllä hyvä ja eka lenkki täysin kesävehkeillä. Tästä tuli nyt sit tämmönen sekasotku, välillä hiljempaa ja välillä vähän kovempaa. Juostaan sit pitkä joku toinen päivä kun siltä tuntuu.

Link to comment
Share on other sites

Sipoosta kotiin 31,9km@5:36 reppumatkailua.

Degermossassa hidastin vauhtia ja kun kaivoin kartan esiin niin heti susi iski kiinni "Et kai vaan ajatellu oikaista Hakunilaan". Hyvät vaistot susilla - tarkasti varjelevat Jukolan reviiriä. Ystävällisesti neuvoivat eteläisemmälle kiertotielle josta löytyikin hyvä juoksuväylä.

Nestettä varasin liian vähän, aika lämmin oli. Siitä huolimatta viimeisillä kilometreillä vauhti kiihtyi kotijääkaapin kahta kylmää siideriä ajatellessa.

Muokattu
siiderin aiheuttama typo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy