Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Salon 60km


sinde
 Share

Recommended Posts

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oletko Joroisiin ja Nokialle lähdössä? Vai Kuopioon? Nokian kisasta palautuminen saattaa viedä pidempään kuin kuukauden, mutta mikäs siinä jos paikat kestää.

Täytyy vain toivoa, että saadaan 15 hlöä ilmoittautumaan, jotta järjestävät Salon kisan.

Olen menossa sekä Joroisiin että Nokialle, mutta eihän minun vauhtini ole maksimia (vielä!!!!???) eli tulen Saloon mukaan, jos ei siihen tule mitään ylitsepääsemätöntä estettä (vauhdista viis).

Link to comment
Share on other sites

60 km voisi juosta hitaasti syksyn viimeisenä ylipitkänä lenkkinä, jos nyt se ihme tapahtuisi että sinne saadaan riittävästi osallistujia.

Ei sinne ehkä ihan täyttä 15:ttä tarvii saada juoksijoita, joten koitetaan nyt pitää edes toiveita yllä! Salossa on ollut molempina kertoina kun olen ollut paikalla todella hyvä fiilis juosta, ja huolto sapuskoineen kisan jälkeen parasta A-luokkkaa.

Link to comment
Share on other sites

Mammutti ilmeisesti vetää monta potentiaalista osallistujaa. Kai siinä sentään saa matkan muutettua maratoniksi ilman ylimääräistä hässlinkiä jos ultra ei toteudu, kun ovat samanhintaisiakin. Harkinnassa on, ellen mene merta edemmäs kalaan alimatkalle Tukholmaan. Kellään kokemuksia S:t Eriks Loppetista? (mahd. vastaukset lyhkäisten osioon.)

Link to comment
Share on other sites

Tämä aikoo myös Saloon kokeilemaan ekaa ultraa. Toivottavasti tulee riittävästi porukkaa että kisa järjestetään. Olin ensin harkitsemassa tuota Vaajakosken maastoultraa mutta tämä on sen verran lähempänä Turkua ja kuulostaa astetta kevyemmältä reitiltä että kiinnostaa enemmän.

Minkähänlainen tuo reitti muuten on? Lähinnä profiili kiinnostaa, ja se onko varjoa (tulee mieleen näin PNM:n jälkeen).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Törmäsin hetki sitten Andyyn, joka kertoi että ultralle on tähän mennessä tullut 14 ilmoittautumista. Järjestäminen on siis enää yhdestä ennakkoilmoittautumisesta kiinni ja ilmoittautumisaika umpeutuu muistaakseni 25.8.

Reitti ilmeisesti kiertää n. 6 km lenkkiä, joka on tuttu parin vuoden takaa puolimaratonin reitiltä. Kierros on tasainen, mutta aukea.

Webbisivu

Link to comment
Share on other sites

Täältä tullaan.

Oli justiinsa viimeinen ylipitkä suunniteltu samalle viikonlopulle. Ei voi olla parempaa paikkaa sitä juosta kuin Salon erinomainen reitti. Se on hyvä tasainen pätkä, missä saa oman huollonkin nyt järjestettyä.

En olisi ikinä uskonut että näin hyvin käy tämän Salon ultran kanssa. Olin TÄYSIN varma että ei ikinä saada vaadittua 15:ttä juoksijaa kasaan, mutta saatiinpas!

Salossa nähdään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy