Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Uusi Lahti -juoksu 27.5.2012


Recommended Posts

Tämän vuoden Uusi Lahti -juoksulle ei näkynyt vielä ketjua, mikä kertonee jotain tapahtuman vetovoimasta (tai sitten ei). Joka tapauksessa sunnuntaina 27.5. juostaan neljä matkaa (6,5 km, 1/4, 1/2 ja maraton). Lisätietoa löytyy täältä.

Kotikaupungin kisa vei itsellä voiton muista suunnitelmista, joten juoksen kevään maratonini täällä. Onko ketään muita palstalta mukana tuolla?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tuota noin... minä luonnehtisin tuota reittiä keskitasolle nopeuden suhteen, sorabaanaa on kuitenkin jonkun verran ja jyrkkiä kadunkulmia, sekä kipuaminen stadionille neljä kertaa kun kerran neljänä lenkkinä juostaan. Rannassahan on kyllä mukavat maisemat ja jos ei tuultakaan satu kohdalle niin mikä jottei. En ole kuitenkaan tulossa tällä kertaa.

Link to comment
Share on other sites

Tuonne olen ilmoittautunut ja tarkoitus olisi juosta mara, kun nyt siihen tarjoutui tilaisuus aikataulujen suhteen. Pitäähän sitä kotikaupunkimara saada koettua! Samalla tulee testattua kumpi onkaan nopeampi reitti, Rotterdam vai Lahti :hali_hehe: Mutta kuten jo mainittua, reitillä on muutama tiukka käännös, osin sorapintainen ja rannassa tuulta. Toivotaan että liikenteen ohjaus olisi kunnossa ettei tarvitse autoja väistellä. Tuo neljä kierrosta tietty on vähän tylsää, mutta tuo on melkeenpä välttämätön pakko jottei tule liikaa nousua. Paras olisi jos saataisiin reitti vedettyä keskustan läpi, mutta vaatisi varmaan aika suureen osallistujamäärän, jotta olisi realistinen.

Link to comment
Share on other sites

Tosiaan, joka kierroksella toistuva nousu Stadionille, muutama tiukka mutka ja Vesijärveltä puhaltava tuuli ovat suurimmat sudenkuopat. Omassa vauhdissani käännökset eivät vielä niin haittaa, mutta tuuli voi tuolla olla tosi ikävä. Ainakin sen on viime aikoina huomannut Pikku-Veskun ympäri vetoja tehdessä. Ennätystä lähden silti juoksemaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy