Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 22.4


Pete L
 Share

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

22km (1.40,59) sis. 20km suht. mäkisellä soratiellä 1.28,08. Rentoa välivauhtia 81% sykkeellä, tatsi alkaa löytyä pikkuhiljaa. Tod.näk. lähellä päivän maratonvauhtia (mikäli olisi olleet tankit täynnä) ja monta (10kpl) jyrkkääkin mutta suht lyhyttä mäkeä sisältyi reittiin, joten vauhti siihen nähden ok ajatellen 3h maraa. Ei tuon pitempää nyt, jottei päkiät pehmene liikaa. Vähän tiputan pitkiksien pituutta joksikin aikaa varmuudeksi, vaikka enemmän tekis mieli juosta!

Link to comment
Share on other sites

Viimonen ohjelman mukanen tv-rento.

Läm 3.25km@5:23+ tv-rento 8.00km@4:48, ave 152 + verr. 3.00@5:22. Yht 14.25km@5:03, ave 142.

Kyllä jäi ihmetyttää se kunto testi, nyt eka 5km reippaammassa koko ajan alle 150 sykkeellä (vauhdit 4:41 - 4:57), eli alle uuden alakynnyksen. No en valita, muuten ok lenkki, mutta happea ei taho saada, tuntuu kuin olis pussi päässä....

Nyt on sitten kaikki tehty, projekti tuusulassa alle 3:30 alko joulukuun 12. päivä ja kilsoja 1303km ka. vauhdilla 5:42. Jos siellä ei mene, niin sitten yritetään seuraavassa :)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ihan sairaan mahtava ilma!!

Aamu: kevyt 4 km (FiveFingerseissä ekaa kertaa tänä keväänä, oli huippua)

Iltapäivä: yht 10 km: 3 x 5 x 200 m ylämäkeen, pal. 2/7 min, 45-37 s + verkat. Piti mennä kaverin kanssa mutta se soittikin ettei pääse krapulaltaan (taas). Jos ko. kaveri luet tämän niin tunne pisto sydämessäsi.

Ei vaan, shortsikeli oli ekaa kertaa tänä vuonna ja aurinkoisessa mäessä tuli suorastaan kuuma, joten hienoa oli ja jalat yllättävän kevyet viikon treeneihin nähden. Vähän otti koville ja vikan puristuksen jälkeen tuli aika heikko olo, mutta tulipahan tehtyä loppuun asti.

Link to comment
Share on other sites

Komppaan Skyllaa: sairaan mahtava ilma!

26.6 km pitkis pitkinpoikin keskuspuistoa. Paloheinässä oli vielä hiihtäjiä, mutta reippain mielin lähdimme Haltiapolkua pitkin kohti Haltialaa. Pöh, ei olisi kannattanut, reitti oli vielä luminen ja märkä, ihan toivottoman huono. Vajaan kilometrin jälkeen rämmittiin metsikön läpi paremmille juoksu-urille Paloheinän pelloille. Peltojen välissä menevät tiet oli ihan juoksukuntoisia. Seuraavan kerran törmättiin lumeen ja jäähän Niskala - Pitkäkoski välillä. Jäätä oli paikoin niin paljon, että lenkkarit lipsui edestakas ja nastureita tuli melkein ikävä.

Lenkin kohokohta oli tietenkin, että MasUn reitti oli täysin juoksukuntoinen ja siinä kipastiinkin yksi kierros, ihan sen kunniaksi, että aamulla ilmouttauduttiin MasUlle!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy