Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 19.4.


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

6,4 km PK(?), 6:20 min/km, avg. 144, max. 168

En vilkuillut kelloa vaan vetelin enimmäkseen fiiliksen mukaan. Ylämäissä huomasi, että kynnyksen yli mentiin, mutta muuten tuntui mukavan kevyeltä. Vauhti jopa kiihtyi loppua kohden. Hieman yllätyin kun kotona huomasi keskivauhdin olleen maratonin tavoitevauhtia. Toivotaan, että näin hyvällä fiiliksellä pääsee vetämään lappu rinnassakin. Tasan 30 päivää vielä aikaa siihen.

Link to comment
Share on other sites

Tänään aamulla töihin juostessa oli tekeminen sykkeiden alhaalla pitäminen.. Turhauttavaa teputtelua.. No, onneks iltapäivällä saa TV kevyttä juosta kotiin päin! :)

Ensimmäistä kertaa tuntui turhauttavalta juosta. Aikaakin meni matkaan enemmän kuin ikinä aikasemmin, et ehkä sitä voi sit kuitenkin hyvällä omalla tunnolla juosta vähän kovempaa. Viikonlopun pitkiksellä sit tahkotaan PeeKoota.

@EeroK: Mulla kans on menny sillälailla, et kun juoksen miten hyvältä tuntuu niin se onkin ollut maratonin tavotevauhtia. Siinä ei asiat vois olla paremmin!!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Viimeksi kun 5x1km '3 treenin tein oli vetojen keskiarvo 4:21/km. Tiesin, että kunto tuosta parin viikon takaisesta rypistyksestä on jonkin verran noussut, joten odottelin muutaman sekunnin parannusta keskivauhtiin tämän päivän reenissä.

Vedot kulkivat 4:23, 4:17, 4:03, 3:59, 3:53. Keskiarvo 4:07/km, joten paljon isompi siivu lähti viime kerran ajasta pois, kuin odotin.

Pari ekaa vetoa varovaisesti viime kerran vauhteja tapaillen. Tuntui niin helpolta, että oli varaa kiristää ja trendi oli vahvasti nousujohteinen loppuun asti. Todella hyvä fiilis jäi treenistä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy