Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 16.4.


EeroK
 Share

Recommended Posts

6 km poluilla fiilistellen avg. 128, max. 164

Piti käydä vain kävelemässä viime kesän tuttu 5 km mäkinen polkulenkki läpi, jotta näkee mikä siellä on lumitilanne, mutta ne olikin jo osittain niin hyvässä kunnossa, että lipsui muutamassa kohdin vähän juoksun puolelle. Ai että tuntui hyvältä päästellä alamäkiin jotain 4:45 - 5:00 vauhtia ja todeta, että syke on ihan eri luokkaa kuin viime vuonna.

Josko tässä nyt malttaa vielä muutaman viikon asfaltillakin vähän viihtyä ennen Kööpenhaminaa. Eiköhän nuo sitten ole jo täysin sulaneet ja pääsee täyspäiväisesti metsän puolelle.

Link to comment
Share on other sites

6,2 km @ 5:52 min/km.

Syke 158, jaloissa Bostonit, vaikeetahan tää oli, loukkaantumisen vuoksi vasta toinen lenkki viimeisen kuukauden sisään.

Nyt maltilla lenkkejä välillä pidentäen, seuraavat 3-5 viikkoa tulee oleen vaikeita, mutta pikku hiljaa alkaa sit vauhditkin paraneen. Nyt on tärkeintä keskittyä ihan määrään, mutta maltilla sitäkin:positive:.

Ekan ja viimeisen kokonaisen kilsan yritin vähän vauhdikkaammin juosta, kumpikin vei 4:46.

Link to comment
Share on other sites

Hieronta ja lepo. Seuraavien kolmen päivän aikana yritän jossakin välissä ehtiä juoksemaan. Työmatka iloisessa Grodnossa (Valko-Venäjän työläisparatiisi). Syksyll, kun olin Minskissä, kaikki tuijottelivat, kun juoksin pääkadulla. Siellä ei ole kuulemma tapana lenkkeillä oikein missään kaupungilla. Ja sen tiedän, että hotellissa ei ole gymiä. No, se näkee, ken elää.

Link to comment
Share on other sites

Ei ainakaan PK mutta ei oikein VK:kään, jonkinsortin tasavauhtinen ja reippaasti: 16 km, 1:26. Hieman testijuoksun henkeäkin... puolimaraton menisi helposti, kiristämisen varaakin vauhdissa (reittivarauksella toki), täysmatka tuskin kuitenkaan. :smiley: Hyvä lenkki!

Protip: alipukeudu lenkille niin ei tee mieli turhaan hidastella vauhtia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy